Prostayol cu omega 3 100cps MIXT COM

Producator: MIXT COM
Brand: MIXT COM
Forma prezentare: capsule, 100 buc
Pret magazine: 63.28 lei
Pret remediu.ro:
55.03 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente
  • reduce simptomele in hipertrofia benigna a prostatei;
  • combate parazitii intestinali;
  • imbunatateste potenta masculina.

Suplimentul alimentar Prostayol cu Omega 3 este o combinatie a uleiului din samanta de dovleac cu acizii grasi Omega 3 din uleiul de peste. Este recomandat pentru prevenirea ingrasarii, pentru prevenirea aterosclerozei, respectiv pentru mentinerea functionarii normale a sistemului nervos.
Este depurativ, diuretic si antiinflamator. Amelioreaza in mare masura simptomele care insotesc hipertrofia benigna a prostatei si este un antidot excelent impotriva artritei si diferitilor viermi intestinali. Acidul gras multiplu nesaturat cu catena de atomi de carbon alaturi de Omega 3, reduce riscul de imbolnavire a sistemului cardiac si circulator si formarea trombozei.
Samanta de dovleac, bogata mai ales in vitamina E, este parte indispensabila a modului de viata sanatos. Uleiul care provine din samanta de dovleac este o substanta nutritiva sanatoasa. Uleiul este extras cu grija dupa indepartarea cojii de samanta prin presarea la rece.
Uleiul de dovleac presat la rece contine: acizi grasi mono-nesaturati, acizi grasi poli-nesaturati: Omega 9, Omega 3 si Omega 6, vitaminele A, D, E, F, K, complexul de vitamine B, zinc, calciu, proteine vegetale si magneziu.
In scop terapeutic, are efect demonstrat in cresterea tonusului musculat si actiune pozitiva asupra terminatiilor nervoase, are proprietati antiinflamatoare, reduce umflaturile articulatiilor si atenueaza durerea, este recunoscut pentru efectul sau antihelmintic (antiparazitar), fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali, ajuta in preventia si ameliorarea alergiilor, contribuie la un somn odihnitor, poate ajuta in afectiuni gastrice si hepatice, are proprietati antioxidante, protejeaza celulele impotriva actiunii radicalilor liberi si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar al organismului.
Are rol in producerea de insulina, cresterea potentei masculine si reglarea menstruatiei, scade nivelul colesterolului din sange si imbunatateste functiile cardiace, ajuta in preventia afectiunilor prostatei, intaresc vezica urinara.

Administrare:
- cate 1 capsula de 3 ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Dovleac
Omega 3

Alte produse similare

Prostayol 6 forte MIXT COM
Prostayol 6 forte
MIXT COM
Ceai pentru prostata… FARES
Ceai pentru prostata…
FARES
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Meridian intestin… STEAUA DIVINA
Meridian intestin…
STEAUA DIVINA
Prostate blend… SOLARAY
Prostate blend…
SOLARAY
Prostaden ROTTA NATURA
Prostaden
ROTTA NATURA
Mix ovaz SOLARIS
Mix ovaz
SOLARIS
Mix din seminte… SOLARIS
Mix din seminte…
SOLARIS
Musli cu goji fara… SOLARIS
Musli cu goji fara…
SOLARIS

Parerile clientilor

Neclar
Aici pe site scrie 1 capsule de 3 ori pe zi iar pe cutie scrie 2 capsule de 3 ori pe zi
scrisa de Sorin / 22.01.2018 09:40

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Prostayol cu omega 3 de la MIXT COM are un gramaj de 100cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 55.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine dovleacomega 3, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Prostayol cu omega 3 100cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MIXT COM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.