revista

Remedii pentru impotenta masculina si lipsa libidoului

Remedii pentru impotenta masculina si lipsa libidoului

In cazul barbatilor, se intampla adesea ca pofta sau dorinta sexuala (libidoul) sa scada din cauza stilului de viata, din cauza alimentatiei sau a medicamentelor, dar si pe fond psihic. Cateva ajustari in dieta pot face mari diferente in calitatea vietii sexuale, fara a fi nevoie de pastile pentru a creste potenta masculina.

Printre principalele motive care afecteaza dorinta sexuala la barbati se numara medicamentele antidepresive sau anti-hipertensive, dar si oboseala si stressul.

In general, este bine sa intelegeti ca sanatatea generala este importanta pentru libidou. Cel mai important aspect al unei vieti sexuale implinite este circulatia sanguina normala. O buna circulatie a sangelui este cea care ofera potenta masculina si vascularizarea tesuturilor. Cand sunteti excitati sexual, creierul trimite semnale corpului pentru a pune sangele in miscare catre organele genitale. Cat timp circulatia sangelui este buna, atunci si erectiile vor fi normale, de aceea este important sa consumati alimente care antreneaza sangele. Un exemplu recomandat sunt produsele bogate in acizi grasi Omega 3, precum macroul, somonul sau sardinele.

Uleiurile OMEGA 3

Pestele gras este o sursa de sanatate majora atat pe plan general, cat si sexual: uleiul de Omega-3 actioneaza asupra sistemului nervos mult mai eficient decat alte substante, si tocmai de acest lucru este nevoie pentru a creste performantele sexuale si energia.

Va recomandam: OMEGA 3 + ULEI SOMON Doppelherz

Zinc, magneziu, vitamine B

Totodata, pestele gras este bogat si in minerale precum zincul, magneziul si seleniu – toate esentiale pentru energie sexuala si libidou marit. Mai mult, functia neurologica este cea care contribuie la circulatia sangelui, asadar puteti lua multivitamine si minerale o perioada.
Testosteronul este hormonul responsabil de libidou. Daca aveti probleme cu potenta, poate fi din cauza ca nivelul de testosteron a scazut. Printre motivele acestei scaderi se numara deficienta de zinc sau vitamina B din dieta. Ganditi-va sa consumati alimente bogate in aceste minerale si vitamine: stridii crude, orez brun, carne de curcan sau branzeturi. Pentru vitamina B, va mai recomandam oua, banane, avocado si somonul.

Va recomandam: Calciu Magneziu Zinc Seleniu DOPPELHERZ

L-arginina

S-au facut sute de studii pe baza acestui aminoacid esential numit L-arginina. Pe langa faptul ca este una din sursele care ajuta la „asezarea” proteinelor in organism, a devenit cunoscut ca un nutrient prosexual sigura si eficient atat pentru barbati, cat si pentru femei. L-arginina imbunatateste circulatia spre zona genitala prin dilatarea vaselor de sange si creste dimensiunea, duritatea si frecventa de erectii. Testele arata ca 80% dintre cei care au luat acest supliment au avut erectii mai bune in doar 3 saptamani.

Va recomandam: L-ARGININE Solaray

Ginsengul si Ginkgo biloba

Au rol de tonic cerebral si de stimulent al circulatiei sanguine. Ginsengul (tradus din limba chineza inseamna esenta barbatului) si creste libidoul si performantele sexuale masculine, datorita ginsenozidelor care actioneaza asupra sistemului nervos si a gonadelor. Ginsengul mai contine si fitoestrogeni care au efect stimulent pentru hipofiza si creste secretia gonadotropinelor – acest lucru imbunatateste virilitatea si ajuta in disfunctiile sexuale masculine sau feminine.

Ginkgo biloba este un remediu cunoscut pentru concentrare si memorie, dar si pentru ajustarea la nivel normal a circulatiei periferice. De aici au pornit sugestiile conform carora si suplimentele de ginkgo biloba sunt de folos in cresterea potentei sexuale masculine.

Va recomandam: Ginkgo Biloba cu Ginseng si Royal Jelly L&L Advanced

Ashwaganda

Este echivalentul ginsengului, ajutand la cresterea energiei sexuale si la tratarea impotentei sau a infertilitatii.

Va recomandam: Ashwaganda Star International

Muira Puama

Timp de secole, bastinasii din Amazon au folosit coaja de muira puama pentru cresterea libidoului si imbunatatirea potentei sexuale.

Va recomandam: Muira Puama, DACIA PLANT si MARATON FORTE, Quantum Pharma

Epimedium sau „Horny Goat Weed”

Aceasta planta dateaza din China si este recunoscuta pentru varietatea de polizaharide si flavonoide, dar si pentru substanta speciala Icariin care aseamana beneficiile Epimedium-ului cu cele date de Viagra, insa de origine naturala. Elementele sale cresc productia de testosteron si dorinta sexuala si imbunatatesc calitatea lichidului seminal.

Ce afecteaza potenta sexuala masculina si libidoul:

Alcoolul si tigarile. Aceste vicii reduc circulatia sangelui, implicit afecteaza viata sexuala.

Obezitatea. Aceasta problema conduce la aparitia disfunctiilor erectile si la un nivel de testosteron scazut la barbati. O scadere in greutate poate ajuta in cresterea testosteronului si imbuntatirea performantei sexuale. Este important sa consumati grasimi bune, insa. Cele oferite de uleiul de masline sau de somon sunt cele mai bune surse. Evitati excesul, pentru ca va poate dauna arterelor.

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

10 beneficii uluitoare ale polenului de albine

10 beneficii uimitoare ale polenului de albine   Dupa cum…

Imunizeaza-te in 9 pasi!

Urmatoarele produse naturale nu au rolul numai de a-ti stimula…

Remediile casei din plante si uleiuri esentiale la indemana!

Trandafirul Petalele de trandafir te ajuta sa scapi de simptomele…

Remedii pentru pietre la rinichi

Rinichii sunt unele dintre cele mai importante organe ale corpului…

Ce este homeopatia?

Homeopatia este o ramura a medicinii alternative care isi propune…

Cum se prepara alifiile din plante

La crearea unui unguent pe baza de plante, este important de…

Ai nasul infundat? Top leacuri eficiente pentru decongestionarea sinusurilor

Exista mai multe cauze pentru care nasul devine congestionat,…

Efectele vindecatoare ale lavandei

Aceasta planta violet nu este numai una parfumata, ci si un…

Cum tratezi tusea

Poate ca nu poti trata raceala si gripa pana nu se duc de la…

Cauze si remedii pentru hipercolesterolemie

Cauze ale colesterolului ridicat Un nivel ridicat de colesterol…