Ulei din seminte de dovleac 200ml SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret vechi: 42.84 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
39.41 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

CE CONTINE
Uleiul de dovleac presat la rece contine acizi grasi mono-nesaturati, acizi grasi poli-nesaturati: Omega 9-17.1%, Omega 6 -64,5%, este bogat in vitaminele A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, proteine vegetale si magneziu. Uleiul din seminte de dovleac este un complex de multivitamine, acizi grasi polinesaturati, despre importanta carora vorbesc atat de mult medicii.

ISTORIC
Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor dedovleac. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

CUM ACTIONEAZA
Uleiul din seminte de dovleac ajuta in prevenirea afectiunilor prostatei, intareste vezica urinara. Are efect demonstrat in cresterea tonusului muscular si actiune pozitiva asupra terminatiilor nervoase. Are proprietati antiinflamatoare, reduce umflaturile articulatiilor si atenuaza durerile. Este recunoscut pentru efectul sau antihelmintic, fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali. Ajuta in ameliorarea afectiunilor gastrice si hepatice.Scade nivelul colesterolului din sange si imbunatateste functiile cardiace.

PENTRU CE RECOMANDAM
Uleiul din seminte de dovleac este recomandat pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor prostatei. Complexul de acizi polinesaturati continut in uleiul de seminte de dovleac are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, digestiv, endocrin si nervos, imbunatateste metabolismul grasimilor, curata organismul de substante nocive si ajuta la consolidarea imunitatii si pastrarea echilibrului hormonal normal. Uleiul de seminte de dovleac difera de majoritatea celorlalte uleiuri comestibile prin compozitia minerala suficient de bogata (mai mult de 50 de macro si microelemente), principalele fiind zincul, magneziul, fierul si seleniu.

CUM SE CONSUMA
Se consuma in stare cruda, in alimentatie, fiind recomandat pentru salate, sosuri, supe. In plus, uleiul din seminte de dovleac este adesea folosit pentru condimentarea preparatelor din cereale, orez, salate, paste, legume fierte, cartofi copti, piure de cartofi, supe, legume, mazare, fasole si linte.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Dovleac

Alte produse similare

Mix ovaz SOLARIS
Mix ovaz
SOLARIS
Mix din seminte… SOLARIS
Mix din seminte…
SOLARIS
Musli cu goji fara… SOLARIS
Musli cu goji fara…
SOLARIS
Musli cu cereale… SOLARIS
Musli cu cereale…
SOLARIS
Musli mix SOLARIS
Musli mix
SOLARIS
Musli mix fara… SOLARIS
Musli mix fara…
SOLARIS
Omega forte SOLARIS
Omega forte
SOLARIS
Seminte de dovleac… SOLARIS
Seminte de dovleac…
SOLARIS
Seminte de dovleac… SOLARIS
Seminte de dovleac…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Polygemma 12 - rinichi detoxifiere
50ml PLANTEXTRAKT

45.79 lei
Polygemma 7 - cai urinare
50ml PLANTEXTRAKT

45.79 lei
Ceai Diurosept u62
50gr FARES

11.24 lei
Ulei din seminte de dovleac de la SOLARIS are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 42.84 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Prostata si contine dovleac. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei din seminte de dovleac 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.