Beneosmin 30cps REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 15.61 lei
Pret remediu.ro:
13.57 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Beneficii: Formula complexa pe baza de bisglicinat de calciu, mai eficienta si mai usor asimilabila pentru revitalizarea si fortificarea sistemului osos.

Compozitie:
Carbonat de calciu DC 90%, Bisglicinat de calciu,VitaCa B (amestec mineral din ascorbat de calciu si bor) furnizand 1,5 mg bor, 3,75 mg calciu si 28 mg vitamina C, Vita MK7 (corespunzator la 15 mcg vitamina K2 naturala), colecalciferol (corespunzator la 5 mcg vitamina D3).

Mod de administrare:
Copii peste 9 ani, adolescenti si adulti: oral, cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, dupa masa.
La copii, se recomanda consultarea medicului pediatru pentru ajustarea dozei.

Efecte si caracteristici:
Calciul este mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman si indeplineste numeroase functii importante.
Sarurile de calciu folosite in acest produs sunt carbonat de calciu si bisglicinatul de calciu.
Bisglicinatii sunt saruri chelate fabricate de firma Albion Minerals din S.U.A., o garantie a eficacitatii si sigurantei acestora. Cand un astfel de chelat este ingerat, absorbtia intestinala este semnificativ mai mare decat pentru cantitati corespunzatoare de saruri anorganice datorita afinitatii crescute a celulelor intestinului subtire pentru aminoacizi (glicina). De asemenea, aceste saruri nu impiedica absorbtia altor elemente nutritive, astfel incat in cazul asocierii unor vitamine (vitamina E, vitamina C) cu saruri chelate acestea nu sunt degradate la fel ca in alte tipuri de asocieri.
Vitamina K2 naturala / MK7 este esentiala pentru mentinerea unei structuri osoase puternice datorita faptului ca activeaza o proteina numita osteocalcin, importanta pentru utilizarea calciului in construirea unei matrice osoase sanatoase.
VitaCa B este un amestec mineral de ascorbat de calciu si bor. Sustine sanatatea sistemului osos, este prezent in multe procese metabolice. Ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism.
Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului.
Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a dintilor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Calciu
Bor
Vitamina C
Vitamina k-2
Vitamina d3

Alte produse similare

Beneosmin REMEDIA
Beneosmin
REMEDIA
Beneosmin plus REMEDIA
Beneosmin plus
REMEDIA
Beneosmin plus REMEDIA
Beneosmin plus
REMEDIA
Ca+mg+zn +vitamina… REMEDIA
Ca+mg+zn +vitamina…
REMEDIA
Ca+mg+zn +vitamina… REMEDIA
Ca+mg+zn +vitamina…
REMEDIA
Ca+mg+zn +vitamina… REMEDIA
Ca+mg+zn +vitamina…
REMEDIA
Ca+mg+zn+vitamina… REMEDIA
Ca+mg+zn+vitamina…
REMEDIA
Calciu de stridii… REMEDIA
Calciu de stridii…
REMEDIA
Neutracid REMEDIA
Neutracid
REMEDIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Beneosmin de la REMEDIA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.57 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine calciubor, vitamina c, vitamina k-2, vitamina d3, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Beneosmin 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.