Calciu+d3+k2 120cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret vechi: 86.32 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
82.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

DE CE CALCIU+D3 CU VITAMINA K2?
D3 și K2 - combinație de supereroi pentru sistemul osos

La nivel de muncă în echipă, partenerul natural al vitaminei D3 este vitamina K2. Genialitatea acestui parteneriat este dată de capacitatea celor două vitamine de a intensifica absorbția de calciu. Vitamina D3 îmbunătățește absorbția calciului, în timp ce Vitamina K2 asigură depunerea în mod eficient a acestuia.

Mai multe studii susțin efectul sinergic al vitaminelor K2 și D3. Ele explică cum cele două vitamine îmbunătățesc acumularea de osteocalcin în celulele osoase fapt ce îmbunătățește semnificativ densitatea osoasă. (1,4).

Vitaminele D3 și K2 contribuie și la formarea proteinei Matrix GLA (MGP). Această proteină protejează vasele de sânge de calcificare, prevenind depunerile de cristal de calciu. Unii cercetători cred că MGP este cel mai puternic inhibitor al calcificării țesuturilor moi cunoscute în prezent.


Calciul Organic este obținut din alge marine calcaroase. Calciul marin este cea mai eficientă formă de Calciu natural, fiind perfect asimilabil de către organism, datorită conținutului de Magneziu și Fosfor. Spre deosebire de calciul de sinteză, în urma căruia apar calcifieri, dar și depuneri pe organe, Calciul organic are o rată de absorție mult mai ridicată, iar distribuția sa în organism este uniformă. (2,3,5)

Vitamina D3 sau colecalciferol, extrasă din unica sursă naturală, lâna de oaie, asigură o absorbție ridicată a calciului în organism. Este cea mai activă formă a vitaminei D3, cu biodisponibilitate ridicată comparativ cu vitamina D2. Aportul zilnic de Vitamina D3 asigură asimilarea uniformă a calciului și susține sănătatea sistemului muscular.

 

Vitamina K2, MK-7 obținută din Natto, este o formulă avansată a vitaminei K2, obținută prin fermentare din soia japoneză, natto. Vitamina K este necesară în producția de osteoblaste, celulele care formează oase. Aceasta activează osteocalcinul, o proteină care leagă calciul de oase.

Calciul marin nu produce efecte adverse
Administrarea excesivă de Calciu poate fi dăunătoare organismului dacă acesta nu este absorbit și distribuit corespunzător. Astfel se formează calcifieri, depuneri de calciu pe oase, articulații și organe (ciocuri de papagal) sau ateroscleroză, depuneri de calciu în artere.

Cea mai frecventă cauză a depunerilor de calciu este suplimentarea dietei cu calciu de sinteză: carbonat de calciu, carbonat, citrat, hidroxid etc. Calciul de sinteză poate avea și efect invers, demineralizarea osoasă datorită absorbției scăzute.

Vitamina D3 în combinație cu Vitamina K2 asigură o rată ridicată de absorbție a calciului în organism. Cele două vitamine contribuie la distribuția uniformă a Calciului marin în organism, mineralizarea oaselor și nu permit formarea calcifierilor.

Contraindicatii Ca+K2+D3:
A nu se utiliza în caz de hipercalcemie și alergie la soia.

Calciu+D3 cu Vitamina K2 are în compoziția sa vitamine și minerale rezultate din surse 100% naturale, fără ingrediente de sinteză. Proveniența naturală a Calciului Organic, obținut din alge marine calcaroase, și a celor două vitamine D3 și K2, asigură absorbția ridicată și eficacitatea terapeutică a produsului.

Concentrația cea mai mare de Calciu se află la nivelul scheletului și dinților, iar aportul corespunzător a acestuia se traduce prin: oase sănătoase, unghii puternice și dinți lipsiți de carii. O deficiență de Calciu în organism se manifesta prin: oboseală, iritabilitate, crampe musculare, degete amorțite, risc ridicat de fracturi sau osteoporoză.

Aportul zilnic de Calciu marin în combinație cu Vitamina D3 și Vitamina K2, crește densitatea minerală a oaselor și reduce riscul fracturilor osoase.


Calciu + D3 cu Vitamina K2 se recomandă:

persoanelor cu deficit de Calciu pentru refacerea integrității și densității osoase
femeilor aflate la menopauza pentru a preveni pierderile de calciu specifice și osteoporoza în lunile de iarnă sau dacă expunerea la lumina solară este puțină .


Calciul contribuie la:

Menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
Funcționarea normală a sistemului muscular
Coagularea normală a sângelui
Procesul de diviziune și diferențiere celulară


 Vitamina D3 contribuie la:

Absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului
Menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
Menținerea funcției normale a sistemului muscular
Funcționarea normală a sistemului imunitar


 Vitamina K2 contribuie la:

Menținerea sănătății sistemului osos
Remineralizarea oaselor
Susținerea sănătății inimii
 

AVANTAJE CALCIU+D3 CU VIT. K2:

Calciu:

Natural, extras din alge marine
Nu conține calciu de sinteză
Fără efecte adverse – nu se produc calcifieri, depuneri de calciu pe oase sau țesuturi moi

 Vitamina D3:

Naturală, extrasă din lână de oaie
100% VNR / capsulă
Fixează calciul
D3 este de 300% mai eficientă decât D2

Vitamina K2:

 Naturală, extrasă din Natto
 50% VNR / capsulă
 Fixează Calciul


1 capsulă de Calciu+D3 cu Vit. K2 asigură:

Vitamina D3

5 mcg

100%

Vitamina K2

37,5 mcg

50%

Calciu

173,4 mg

22%

 
K2 vs. K1 – Care este diferența?
Principala funcție a tuturor vitaminelor de tip K este de a activa proteine ​​care servesc roluri importante: K1 contribuie la coagularea sângelui, iar K2 intervine în procesul de fixarea a calciului în organism.

Vitamina K2 se găsește adesea în alimentele care conțin grăsimi, iar experții cred că acesta este motivul pentru care vit. K2 are o rată mai ridicată de absorbție comparativ cu K1. Rolul Vitaminei K2 este de a activa o proteină ce previne apariția depunerilor de calciu, inclusiv la nivelul arterelor, evitând astfel riscul de boli cardio-vasculare 

 
Eficiența D3 comparativ cu D2
 

Vitamina D3, colecalciferol, este varianta activă a vitaminei D. Când intrăm în contact cu lumina solară, aceasta declanșează procesul de transformare a colesterolului în Vitamina D3. Ea este implicată într-o multitudine de procese biologice și este crucială pentru absorbției calciului în oase.

Studiile efectuate asupra celor două vitamine evidențiază faptul că D3 este cea mai eficientă formă a vitaminei D. VitaminaD3 este cu până la 300% mai eficientă față de vitamina D2 datorită ratei ridicate de asimilare în organism și a faptului că se eliberează treptat, fiind foarte avantajoasă în lunile cu lumină solară puțină. 

Adjuvant în:

Osteoporoză
Remineralizarea oaselor
Carii dentare
Refacerea după fracturi
Funcționarea normală a sistemului muscular
 

Administrare copii:6-14 ani:1 capsula pe zi

Administrare adulti:1-2 capsule pe zi

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Calciu

Alte produse similare

Calciu+d3+k2 HERBAGETICA
Calciu+d3+k2
HERBAGETICA
Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Calcium magnesium… SOLARAY
Calcium magnesium…
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
No snorz KAL
No snorz
KAL
Msm advanced tablets SOLARAY
Msm advanced tablets
SOLARAY
SOD 2000 plus SOLARAY
SOD 2000 plus
SOLARAY
Super citrimax… SOLARAY
Super citrimax…
SOLARAY
Toothpaste tablets CHILDLIFE ESSENTIALS
Toothpaste tablets
CHILDLIFE ESSENTIALS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Balsam cu propolis si galbenele
30ml ALBEENA

18.00 lei
Bomboane - perle cu miere si lamaie
100gr SUCRERIES DE FRANCE

9.95 lei
Calciu+d3+k2 de la HERBAGETICA are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 86.32 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Calciu si contine calciu. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Calciu+d3+k2 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.