Calciu+magneziu+zinc 100cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 100 buc
Pret magazine: 50.2 lei
Pret remediu.ro:
43.65 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Formula calciu-magneziu-zinc este esentiala pentru un sistem nervos puternic si relaxat. Actionand impreuna, cele trei elemente mentin buna functionare a inimii si circulatiei, elimina nervozitatea si stresul, regleaza activitatea prostatei.
Calciul este mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman, si are mai multe functii importante in organism. Calciul detine un rol important in transmiterea impulsurilor nervoase, fiind un tonic al sistemului nervos si consolidand echilibrul functional al acestuia. Astfel contractia musculara este dependenta de prezenta calciului, caci fenomenele care cupleaza impulsul nervos de contractia musculara propriu zisa se fac numai prin intermediul ionilor de calciu. Împreuna cu magneziul este responsabil de sanatatea sistemului cardiovascular. Asigura bataile regulate ale inimii, contribuie la metabolizarea fierului. Ajuta in tratamentul insomniilor, intervine in mai multe etape ale coagularii sangelui.
Magneziul este al patrulea dintre cele mai abundente minerale din organism si este esential pentru sanatate, fiind necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice din corpul uman. Magneziul ajuta la functionarea normala a muschilor si a nervilor, pastreaza constant ritmul cardiac, sustine sistemul imunitar si rezistenta oaselor.
De asemenea, el ajuta la reglarea nivelului de zahar in sange si la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale, si este implicat in metabolismul energetic si in sinteza proteinelor.
În ultima perioada exista un interes stiintific tot mai mare pentru rolul magneziului in prevenirea si tratamentul diabetului, hipertensiunii si bolilor cardiovasculare.
Zincul controleaza procesele metabolice ale organismului si activitatea sistemelor enzimatice, mentine integritatea celulara si este vital pentru sinteza proteinelor.

INGREDIENT ACTIV:
Calciu (carbonat de calciu, gluconat de calciu) 333,33mg (*41,66)
Magneziu (oxid de magneziu, gluconat de magneziu) 133,33mg (*35,56)
Zinc (gluconat de zinc, citrat de zinc) 8,33mg (*83,33)
***Valori nutritionale de referinta (*VNR)

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, carboximetilceluloza, hidroxipropilceluloza, dioxid de titaniu, stearat de magneziu.

Doza zilnica recomandata: 2 comprimate. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra intr-un loc racoros, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu depasti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Calciu333.33mg
Magneziu133.33mg
Zinc8.33mg

Alte produse similare

Citrat de calciu,… VITAKING
Citrat de calciu,…
VITAKING
Calciu-magneziu… VITAKING
Calciu-magneziu…
VITAKING
Multi mega mineral… VITAKING
Multi mega mineral…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Calcium magnesium… SOLARAY
Calcium magnesium…
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
No snorz KAL
No snorz
KAL
Msm advanced tablets SOLARAY
Msm advanced tablets
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Resveratrol forte
90cps PROVITA

93.56 lei
Calciu+magneziu+zinc de la VITAKING are un gramaj de 100cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 43.65 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine calciumagneziu, zinc, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Calciu+magneziu+zinc 100cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.