revista

Cinci lucruri pe care femeile le detesta in pat

Cinci lucruri pe care femeile le detesta in pat

Probabil ca nici unui barbat nu-i place sa fie numit “iubit plictisitor” si nici unei femei nu i-ar placea sa isi petreaca viata sau chiar o noapte cu cineva cu o asemenea reputatie. Asadar, suntem aici pentru a va ajuta cu cateva sfaturi pentru a evita aplicarea unei  asemenea “etichete”. Iata cinci lucruri pe care femeile intr-adevar le urasc in viata lor sexuala:

Nu fiti prea grijulii

Exprimarile precum: “pot sa?” NU sunt sexi. Pur si simplu distrug. Un iubit bun stie cum sa faca femeia sa inteleaga care este pasul urmator pe care il va face si cum sa o pregateasca pentru acest lucru fara sa o intrebe. Cateodata este sufficient sa dezbracati femeia din priviri sau sa o atingeti provocator pentru a-i transmite un mesaj.

“Sexul mecanic”

Cele mai multe dintre femei sunt de parere ca sexul fara pasiune este plictisitor, timp petrecut fara nici un motiv anume. Nicio femeie nu doreste sa devina “femeie gonflabila” (poate doar cu foarte putine exceptii). Nu spunem ca de fiecare data cand faceti sex trebuie sa fie extraordinari, dar nu ignorati faptul ca fiecare femeie doreste sa fie femeie si ar fie o idee buna sa va amintiti acest lucru mereu. Fiti sensibili si din cand in cand nu faceti doar sex cu ea, faceti si dragoste.

Monotonia

Daca prietena sau sotia dumneavoastra stie fiecare crapatura din tavan – aveti o mare problema. Dar nu intrati inca in panica. O simpla schimbare a locului va poate ajuta. Incercati sa faceti acesti lucru in baie, in bucatarie, in masina sau chiar pe plaja (bineinteles intr-un loc fara spectatori), posibilitatile sunt infinite. Dati frau liber imaginatiei.

Suspinatul si vorbitul

Gemetele prea tari  si cele prea incete le irita pe femei. Nici tacerea nu reprezinta o optiune. Trebuie sa jucati cu atentie aici. Incercati sa gasiti “jumatatea de aur” si sa-i impartasiti sentimentele iubitei dumneavoastra. Incercati sa nu folositi aceleasi cuvinte mereu cand vaceti sex, incercati sa gasiti fraze prin care sa-i spuneti cat de sexi arata, cat de grozava este in pat, nu trebuie sa repetati mereu aceleasi cuvinte, de care ne este teama tuturor.

Refuzul de a experimenta

Daca sunteti implicati intr-o relatie pe termen lung, sa nu va temeti sa experimentati lucruri noi. Viata sexuala devine plictisitoare dar exista multe lucruri pe care le puteti face in aceasta privinta. Incercati pozitii noi, jucati roluri si lasati frau liber fanteziei. Faceti orice va doriti daca partenerul accepta si daca acel lucru va va improspata viata amoroasa.
Discutati fanteziile pe care le aveti impreuna cu partenerul in fata unui pahar de vin bun si veti fi surprinsi cat de rapid se vor transforma in realitate.
Acestea sunt indiciile principare de imbunatatire a vietii sexuale. Ceea ce am vrut sa aratam este ca femeile nu cauta un Casanova. Ele isi doresc doar sa depuneti putin efort pentru relatia in care sunteti implicati.
Amintiti-va ca antonimul cuvantului “plictisitor” este excitant si neasteptat, asa ca daca incercati din cand in cand sa va surprindeti partenerul, nu veti avea probleme.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4339 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

De ce se tem barbatii cand fac sex cu tine prima data?

Da, ai citit bine, si ei se ingrijoreaza de unele lucruri cand…

Poti face sex in timpul menstruatiei?

Marele paradox al relatiilor conjugale, in ce tine de frecventa…

Curiozitati despre dragostea la prima vedere

Exista sau nu dragoste la prima vedere? Ei bine, da, partial!…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Opt lucruri pe care barbatii le detesta in pat

Este timpul sa discutam despre lucrurile pe care barbatii le…

De ce mimeaza femeile orgasmul?

Toate lumea a auzit zvonuri ca femeile mimeaza orgasmul. Este…

Sexul anal

Exista o multime de oameni care practica sexul anal. Motivele…

Cunilingus-ul

Cunilingus-ul este similar cu felatia, dar in acest caz barbatul…

Viagra

Aceasta pastila albastra, rotunda are rolul de a trata barbatii…

Semintele de dovleac imbunatatesc viata sexuala

Studiile au dovedit ca semintele de dovleac cresc libidoul.…