revista

Cunilingus-ul

Cunilingus-ul

Cunilingus-ul este similar cu felatia, dar in acest caz barbatul ofera placere femeii.

Cunilingus-ul le face pe femei sa innebuneasca de placere si satisfactie. Datorita unor cauze anatomice, atunci cand gura si limba ating organele genitale ale femeii ii provoaca acesteia o placere incredibila, dar exista anumite lucruri de care partenerul ar trebui sa tina cont. Cunilingus-ul este o deprindere delicata care necesita rabdare, antrenament  si intelegerea modului corect de practicare.

In timpul cunilingus-ului barbatul nu ar trebui sa se grabeasca niciodata – acest lucru nu ii provoaca nicio placere femeii. Multor femei li se pare excitant cand barbatul le excita cu limba – incet si tacut. Apoi placerea vine pas cu pas provocandu-i senzatii uluitoare. Exista un procent ridicat de femei care ajung la orgasm in timpul sexului oral, dar nu tuturor li se intampla acest lucru - deci oamenii fac sex oral in doua moduri diferite :

1.    mai intai pentru femeile care nu au orgasm in timpul cunilingus-ului.

Cand o femeie face parte din aceasta categorie - sexul oral este o modalitate buna de a o incalzi, inainte de a face sex in mod obisnuit. Exista multe cupluri in care barbatul ajunge la orgasm repede, iar femeile au nevoie de mai mult timp, atunci sexul oral poate fi util in cazul rezolvarii problemei timpului in care au orgasm.

2.    al doilea tip de femei este format din cele care ajung cu usurinta la orgasm in timpul cunilingus-ului.

Aceasta este o modaliate excitanta de a face sex cu partenerul si de a diversifica viata sexuala. In plus, este mai sigura – femeile nu vor ramane niciodata insarcinate daca fac sex oral. Totusi nu este foarte usor sa faci cunilingus pentru a ajuta femeile sa ajunga la orgasm – barbatul trebuie sa stie ce ii place femeii, si care sunt partile ei cele mai sensibile. Unii sunt de parere ca sexul oral, atat pentru barbati cat si pentru femei, este o arta fina.

Toata lumea trebuie sa stie daca le plac lucrurile care li se fac, iar acest lucru este foarte personal. Fiecare femeie este diferita iar sexul oral trebuie sa fie diferit pentru fiecare din ele. Unor femei poate le place excitarea aditionala, in timpul sexului oral, precum introducerea unuia sau a doua degete in vagin, stimularea zonelor erogene din capatul vaginului, atingerea sanilor.

Unor oameni inca le este teama sa incerce sexul oral din cauza mirosului natural al vaginului, asa ca exista o cale simpla de a-l evita - asigurati-va ca faceti dus inainte de a face sex  (valabil atat pentru femei cat si pentru barbati).

Mai mult, unele femei, in mare parte cele care niciodata nu au facut sex oral, se tem ca barbatului sa nu-i placa felul in care ea arata ”acolo” sau mirosul natural al acelui loc. Din acest motiv s-ar putea ca femeia sa nu-i permita barbatului sa ii faca cunilingus. Acesta este un lucru personal pentru fiecare cuplu si poate fi schimbat dupa o discutie sincera – daca barbatul este suficient de inteligent o va lasa sa vada cat de mult isi doreste sa  guste “din acel loc” si sa-i provoace o placere incredibila.

Dupa cum am mai mentionat, fiecare femeie este diferita si inainte sa o satisfaca prin sexul oral, barbatul ar trebui sa fie pregatit sa ii accepte dorintele, altfel, cunilingus-ul practicat dupa cum ii place barbatului ar putea sa fie inutil pentru femeie. Atunci  practicarea sexului oral nu mai are rost. Diferenta intre sexul normal si placere oferita femeilor de sexul oral este aceea ca daca un cuplu face dragoste in modul traditional,  - amandoi simt placere, dar facand cunilingus – femeia devine subiectul principal care trebuie satisfacut. De aceea barbatul trebuie sa-si indrepte toata atentia spre a o satisface pe femeie, altfel, femeile nu o vor face.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

De ce se tem barbatii cand fac sex cu tine prima data?

Da, ai citit bine, si ei se ingrijoreaza de unele lucruri cand…

Poti face sex in timpul menstruatiei?

Marele paradox al relatiilor conjugale, in ce tine de frecventa…

Curiozitati despre dragostea la prima vedere

Exista sau nu dragoste la prima vedere? Ei bine, da, partial!…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Cinci lucruri pe care femeile le detesta in pat

Probabil ca nici unui barbat nu-i place sa fie numit “iubit…

Opt lucruri pe care barbatii le detesta in pat

Este timpul sa discutam despre lucrurile pe care barbatii le…

De ce mimeaza femeile orgasmul?

Toate lumea a auzit zvonuri ca femeile mimeaza orgasmul. Este…

Sexul anal

Exista o multime de oameni care practica sexul anal. Motivele…

Viagra

Aceasta pastila albastra, rotunda are rolul de a trata barbatii…

Semintele de dovleac imbunatatesc viata sexuala

Studiile au dovedit ca semintele de dovleac cresc libidoul.…