revista

Opt lucruri pe care barbatii le detesta in pat

Opt lucruri pe care barbatii le detesta in pat

Este timpul sa discutam despre lucrurile pe care barbatii le urasc la comportamentul femeilor in pat. Asa ca, doamnelor, cititi cu atentie cele ce urmeaza, daca nu doriti sa-i lasati o impresie proasta partenerului cand faceti sex. Desigur, aceste lucruri nu s-ar putea sa nu fie valabile pentru  toate cuplurile, pentru ca fiecare persoana are nevoi si asteptari diferite de la sex.

1.    In timpul actului sexual unele femei nu fac nimic – doar se intind si asteapta sa simta placere. Acesta este cel mai rau lucru pe care il puteti face, barbatii urasc asta. Femeile ar trebui sa se miste, chiar daca barbatul sta deasupra. Aratati-le partenerilor ca va doriti sa faceti sex la fel de mult ca si ei. Daca femeile stau ca si “moarte” – partenerul ar putea chiar sa aiba probleme sexuale daca ii pasa de satisfactia dumneavoastra.

2.    Aproape orice femeie este de acord cu ideea ca ii place sa fie sarutata. Ei bine, acelasi lucru se intampla si cu barbatii. Si lor le place sa fie sarutati de femei, pe tot corpul. Acest lucru ii inebuneste. Daca va doriti sa va satisfaceti barbatul in pat, sarutati-l, tachinati-l, jucati-va cu el.

3.    Exista femei de moda veche care inca mai sunt de parere ca barbatul trebuie sa aiba un control total in pat in timpul actului sexual. Dar acest lucru este total gresit. Si femeile trebuie sa preia controlul in pat. Sa arate ca isi doresc sa faca sex, sa ii spuna ce ar trebui sa faca, pentru ca acum dumneavoastra sunteti cea care stabileste regulile. Puteti fi sigura ca barbatul dumneavoastra va fi foarte excitat si multumit de o asemenea actiune. Cateodata le place sa fie controlati.

4.    Fiti foarte sensibile cu partenerul. Femeilor le place sa aiba un partener sensibil alaturi, incercati sa faceti acelasi lucru cu partenerul. Corpurile barbatilor sunt foarte sensibile iar femeile ar trebui sa faca tot ce le sta in putere pentru a-l face pe partener sa se simta la fel de bine cum si el a facut-o pe ea sa se simta. Doamelor, nu fiti egoiste!

5.    Daca doriti sa simtiti placere, nu uitati sa-l faceti si pe partener sa simta placere. Uneori barbatii sunt de parere ca nu va pasa deloc de ceea ce simt sau fac ei. Femeile ar trebui sa-si aminteasca mereu sa intrebe:”iti place asta?”, “cum simti asta?”. Lasati barbatul sa vada ca va pasa cum se simte, daca ii place sau nu un lucru. Barbatilor le place sa li se acorde atentie.

6.    Nu va induceti partenerul in eroare. Unele femei nu isi exprima emotiile – acest lucru inseamna ca barbatii nu inteleg daca va provoaca placere sau nu. Sa nu va fie rusine sa tipati de placere, sa respirati mai greu. Faceti zgomot, pentru ca aceasta este cea mai buna metoda de a va informa partenerul despre ce simtiti in acel moment. Si acest lucru va poate ajuta. Partenerul dumneavoastra va stii ce va place cel mai mult si astfel veti fi rasplatita.

7.    Simtiti ca viata dumneavoastra sexuala devine plictisitoare? Luati atitudine – pastrati prospetimea. Nu fiti rusinati sa va surprindeti partenerul purtand lenjerie sexy. Purtati-le, dansati pentru el si ii veti inebuni. Le place putina tachinare cu haine sexy si sa se excite gandindu-se ca o sa faca sex.

8.    Barbatilor nu le plac femeile care nu arata niciodata initiativa in a face sex. Acest lucru li se intampla de obicei femeilor de moda veche sau celor foarte timide.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

De ce se tem barbatii cand fac sex cu tine prima data?

Da, ai citit bine, si ei se ingrijoreaza de unele lucruri cand…

Poti face sex in timpul menstruatiei?

Marele paradox al relatiilor conjugale, in ce tine de frecventa…

Curiozitati despre dragostea la prima vedere

Exista sau nu dragoste la prima vedere? Ei bine, da, partial!…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Cinci lucruri pe care femeile le detesta in pat

Probabil ca nici unui barbat nu-i place sa fie numit “iubit…

De ce mimeaza femeile orgasmul?

Toate lumea a auzit zvonuri ca femeile mimeaza orgasmul. Este…

Sexul anal

Exista o multime de oameni care practica sexul anal. Motivele…

Cunilingus-ul

Cunilingus-ul este similar cu felatia, dar in acest caz barbatul…

Viagra

Aceasta pastila albastra, rotunda are rolul de a trata barbatii…

Semintele de dovleac imbunatatesc viata sexuala

Studiile au dovedit ca semintele de dovleac cresc libidoul.…