revista

De ce mimeaza femeile orgasmul?

De ce mimeaza femeile orgasmul?

Toate lumea a auzit zvonuri ca femeile mimeaza orgasmul. Este adevarat?

Majoritatea femeilor au mimat cel putin un orgasm, totusi unele femei le mimeaza aproape pe toate. Exista multe cauze pentru acest lucru si ideea e ca nu poate fi nimeni invinovatit.

Cele mai des intalnite doua motive sunt: femeile nu doresc sa ii fac pe perteneri sa se simta prost sau sunt obosite si vor sa incheie actul sexual. Multe femei spun ca partenerii lor nu sunt satisfacuti pana cand ele nu au orgasm, exista doar o singura modalitate pentru a-I face fericiti si pentru a opri procesul epuizant: mimatul.

O alta cauza este ca o femeie normala nu cauta sa aiba orgasm, ea isi doreste o relatie sexuala doar pentru ca isi doreste intimitate. Totusi, aceasta atitudine il poate face pe partenerul ei sa se simta prost. Singura solutie de a iesi din aceasta situatie este mimarea orgasmului.

Unele femei nu simt niciodata cu adevarat un orgasm in timpul actului sexual, dar isi doresc ca partenerii lor sa se simta bine. Barbatii se asteapta de obicei ca femeile sa simta placere, de aceea femeile nu au nici o alta cale. Trebuie sa mimeze pentru a avea o relatie buna.

Pierderea interesului si sexul doar la cererea partenerului fac, de asemenea, femeile sa mimeze. Cele mai multe dintre femei vorbesc cu prietenele lor despre aceste lucruri, si, stiind ca si alte femei procedeaza la fel, asa fac si ele, pentru ca este o cale mai usoara de a avea o relatie mai buna.

Cand barbatul se straduie din greu, cateodata mai mult decat ar trebui pentru a-i provoca orgasm partenerei, de obicei, femeii ii este mai usor sa mimeze decat sa isi dezamageasca partenerul inca o data. Le este teama ca vor fi respinse daca barbatul nu va intelege, nu vor sa-l faca pe barbat sa se simta jignit pentru ca lipsa orgasmului nu este din vina lui.

Unele femei au probleme de sanatate. Daca in timpul actului sexual ea devine prea sensibila si vrea sa se opresca, mineaza orgasmul pentru a se opri si a se relaxa.  Orgasmul poate sa cauzese si disconfort si durere, aceasta este o problema serioasa, iar femeile nu pot fi acuzate pentru ca mimeaza in acest caz. In asemenea cazuri, cele mai multe dintre femei prefera orgasmul in timp ce se masturbeaza singure. Desi se simt mai bine cand isi provoaca singure orgasmul, femeile isi doresc sa-l faca si pe partenerul lor sa se simta bine astfel incat mimeaza orgasmul.

Un orgasm feminin poate fi usor de mimat. Exista si cateva optiuni: sa para foarte captivate, sa suspine usor, sa respire adanc, sa-si ascunda fata in ceva (o perna).

Ce e de facut in cazul in care banuiti ca partenera mimeaza?

Discutati cu ea despre acest lucru. Poate stie vreo pozitie sau actiune speciala care ar face-o fericita. Nu va infuriati daca recunoaste ca mimeaza. Incercati sa rezolvati problema, dar nu mergeti prea departe, nu va straduiti prea mult pentru ca s-ar putea sa devina mai degraba o activitate obositoare decat un act de dragoste.

Femeile actioneaza iar barbatii nu pot sa faca nimic in legatura cu acest lucru, sau poate nu ar trebui. Incercati sa aflati cauzele reale pentru mimat, si discutati posibilele solutii. Nu va invinovatiti partenera pentru acest lucru, este normal ca femeile actioneze asa din cand in cand. Dovediti-i dragoste si pasiune si incercati sa o intelegeti.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

De ce se tem barbatii cand fac sex cu tine prima data?

Da, ai citit bine, si ei se ingrijoreaza de unele lucruri cand…

Poti face sex in timpul menstruatiei?

Marele paradox al relatiilor conjugale, in ce tine de frecventa…

Curiozitati despre dragostea la prima vedere

Exista sau nu dragoste la prima vedere? Ei bine, da, partial!…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Cinci lucruri pe care femeile le detesta in pat

Probabil ca nici unui barbat nu-i place sa fie numit “iubit…

Opt lucruri pe care barbatii le detesta in pat

Este timpul sa discutam despre lucrurile pe care barbatii le…

Sexul anal

Exista o multime de oameni care practica sexul anal. Motivele…

Cunilingus-ul

Cunilingus-ul este similar cu felatia, dar in acest caz barbatul…

Viagra

Aceasta pastila albastra, rotunda are rolul de a trata barbatii…

Semintele de dovleac imbunatatesc viata sexuala

Studiile au dovedit ca semintele de dovleac cresc libidoul.…