Colon help junior 240gr ZENYTH

Producator: ZENYTH PHARMACEUTICALS
Brand: ZENYTH
Forma prezentare: pulbere, 240 gr
Pret magazine: 58.01 lei
Pret remediu.ro:
50.44 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Mod de administrare
ColonHelp Junior se administreaza in amestec cu iaurt natural, sana, lapte batut sau apa. Daca tineti post sau nu puteti consuma iaurt din diferite motive, puteti lua ColonHelp Junior cu apa, cu mentiunea ca efectul benefic maxim se obtine atunci cand este administrat cu iaurt. In aceasta combinatie, pe langa celelalte efecte, ColonHelp Junior stimuleaza imunitatea si reface flora intestinala.
ColonHelp poate fi administrat atat inainte de masa, cat si la 20-30 de minute dupa masa, in completarea acesteia.

SUGESTIE: Va recomandam sa consumati ColonHelp Junior cu 200 ml iaurt simplu. Alegeti cu grija iaurturile din comert si consumati, pe cat posibil, iaurturi cu probiotice (imbogatite cu lactobacterii si bifidobacterii). Evitati iaurturile cu fructe, deoarece acestea contin zahar si aditivi alimentari. Pentru o masa consistenta, puteti adauga in acest amestec cereale integrale.

Atentie! Consumati produsul impreuna cu o cantitate suficienta de lichid, conform instructiunilor de administrare. Nu consumati ColonHelp Junior ca atare, fara a fi amestecat cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca va puteti ineca!
Produsul se aministreaza in cure de detoxifiere si vitaminizare cu durata de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an.

ColonHelp Junior, administrat in curele de detoxifiere
Este recomandat sa incepeti cura cu jumatate din doza uzuala. Dupa 2-3 zile cresteti treptat consumul pana la doza optima tolerata, fara a depasi doza maxima. Se iau doua prize zilnice, prima dimineata, iar a doua in cursul zilei. In amestec cu iaurtul, produsul se va colora in roz-violet datorita afinelor!
Nu neglijati consumul de apa pe parcursul curei! Pe parcursul curei, consumul de apa trebuie sa fie de 1-1,2 litri pentru copii zilnic si de 2 litri pentru adulti.

Atentie! In lipsa apei, produsul isi pierde efectele de usor laxativ si poate provoca chiar constipatie. Fibrele din ColonHelp Junior au nevoie de apa pentru a elimina toxinele din organism si pentru a regla tranzitul intestinal. Daca nu beti suficienta apa, detoxifierea nu se realizeaza!
Daca suferiti de diaree, puteti consuma ColonHelp Junior ca adjuvant, limitandu-va la a bea cantitatea de lichide pe care o beti in mod normal.

IMPORTANT! La 15-20 de minute dupa ce luati ColonHelp Junior trebuie sa beti un pahar mare cu apa (400-500 ml), urmand ca in timpul zilei sa ajungeti la 2 litri de apa. In cazul copiilor, cantitatea de apa se injumatateste.
Respectati cu strictete consumul de apa pe tot parcursul curei. Cresteti treptat consumul de apa, daca nu sunteti obisnuit sa beti atatea lichide pe parcursul unei zile!
Cresterea treptata a dozei de ColonHelp Junior este necesara pentru a se putea stabili cantitatea optima de consumat, in functie de toleranta individuala. In cazul in care cantitatea consumata este prea mica, detoxifierea se va realiza mai incet, iar in cazul in care cantitatea este prea mare pot aparea reactii de detoxifiere prea rapida: balonari, greturi, dureri abdominale.

Cantitatea orientativa de ColonHelp Junior in functie de varsta:
Copii 4-6 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi (8 g/zi). Doza maxima recomandata este de 1 lingurita pe zi (8 g/zi).
Copii 7-8 ani: 1-2 lingurite dozatoare pe zi (8-16 g/zi). Doza maxima recomandata este de 2 lingurite pe zi (16 g/zi).
Copii 9-14 ani: 2 lingurite dozatoare pe zi (16 g/zi). Doza maxima recomandata este de 3 lingurite pe zi (24 g/zi).
Adulti si tineri peste 14 ani: 3-4 lingurite dozatoare pe zi (24-32 g/zi). Doza maxima recomandata este de 6 lingurite pe zi (48 g/zi).

ColonHelp Junior administrat ca supliment de fibre si vitamine naturale
Va recomandam produsul ColonHelp Junior ca supliment de fibre si vitamine naturale in alimentatia de zi cu zi! Alimentele procesate sunt foarte sarace in fibre si au deseori efect nociv asupra sanatatii. Cei care nu mananca suficiente fructe si legume crude nu au cum sa-si asigure aportul necesar de vitamine. Pentru a completa necesarul de fibre si vitamine puteti consuma ColonHelp Junior zilnic, insa in doza redusa: 4-8 g/zi.
Folosirea continua a fibrelor pastreaza tubul digestiv curat, elimina mucusul, toxinele si reziduurile metabolice. Utilizarea fibrelor in dieta trebuie sa fie constanta pentru a stimula digestia, pentru a impiedica aparitia sau revenirea constipatiei si a mentine imunitatea organismului. Vitaminele si mineralele cresc imunitatea, previn starile de oboseala fizica si intelectuala.
Va recomandam ca periodic sa faceti o pauza in administrarea produsului ColonHelp Junior!
ColonHelp Junior administrat in cure de slabire
Datorita fibrelor, ColonHelp Junior este un ajutor pretios in curele de slabire. Fibrele dau senzatia de satietate si o mentin pentru mai mult timp. In plus, vitaminele si mineralele mentin un nivel ridicat al energiei in curele de slabire.

In cura de slabire, ColonHelp Junior se ia de doua ori pe zi:
- dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun sau, si mai bine, in loc de acesta.
- seara, in loc de cina, cu 3-4 ore inainte de culcare.

Administrate inainte de mese, fibrele din compozitia produsului dau senzatia de satietate rapid, ceea ce usureaza cura de slabire. Dozele sunt aceleasi ca si in cazul curei de detoxifiere, adica o lingurita dozatoare in primele zile ale curei in 200 ml de iaurt, urmand ca doza sa creasca treptat la trei-patru lingurite.
In timpul curei de slabire este recomandat sa consumati cat mai multe fructe, legume proaspete, alimente naturale bogate in vitamine si minerale. Evitati sa rontaiti biscuiti sau sa luati alte gustari intre mese!
Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre si vitamine naturale in alimentatie (4-8 g/zi).
Precautii/contraindicatii: pentru copiii sub 4 ani, persoanele cu afectiuni grave, care au suferit interventii chirurgicale recente, persoanele cu diabet se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. Persoanele alergice vor consuma cu precautie; produsul contine seminte de susan si nuca de cocos.

Conditii de pastrare: ferit de lumina si umezeala, la o temperatura sub 22°C sau in frigider.

Termen de valabilitate: 10 luni de la data fabricatiei, in conditiile de pastrare indicate mai sus. Data expirarii este trecuta pe capacul flaconului!

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Nu lasati acest produs la indemana copiilor mici! Nu depasiti doza maxima recomandata!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Fibre
Vitamine

Alte produse similare

Arahide crude SOLARIS
Arahide crude
SOLARIS
Caju crud SOLARIS
Caju crud
SOLARIS
Covrigei sarati SOLARIS
Covrigei sarati
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina de naut SOLARIS
Faina de naut
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Melatonina sublinguala 3mg
30cpr ROTTA NATURA

14.46 lei
Garcinia forte
90cps PROVITA

82.88 lei
Menopauza g81
60cps FARES

38.39 lei
Colon help junior de la ZENYTH are un gramaj de 240gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 50.44 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria si contine fibrevitamine, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colon help junior 240gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZENYTH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.