Bio-marin plus 30cpr PHARMA NORD

Producator: PHARMA NORD
Brand: PHARMA NORD
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret vechi: 36.52 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
33.96 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Bio-Marin Plus se prezintă sub forma unor capsule gelatinoase moi, fiecare dintre ele conținând 500 mg de ulei de pește și 185 mg EPA și 115 mg DHA. Uleiul de pește se prezintă sub forma acizilor grași liberi care sunt ușor absorbiți în organism și este foarte concentrat, oferind corpului o doză mare de Omega-3, într-o capsulă relativ mică. Uleiul de pește este înalt purificat, printr-un proces de curățare special. Mai mult, ingredientele din Bio-Marin Plus cu Omega 3 sunt încapsulate într-un mediu lipsit de oxigen, iar uleiul (cu valoare peroxidică mică) este protejat împotriva oxidării.

În Bio-Marin Plus cu Omega 3 mai sunt adăugate și acidul folic și vitamina B12, ambele implicate în metabolismul normal al homocisteinei.

Acizii graşi liberi din Bio-Marin Plus cu Omega 3

În natură, acizii graşi omega-3 se găsesc sub formă de trigliceride care trebuie descompuse în acizi graşi liberi înainte de a fi absorbiţi în tubul digestiv. Acest proces este realizat de o enzimă digestivă numită lipază. Bio-Marin Plus conţine omega-3 sub forma acizilor graşi liberi care au fost deja descompuşi şi sunt gata pregătiţi pentru absorbţie. Avantajul folosirii acizilor graşi omega-3 liberi este că aceştia se absorb direct chiar şi la persoanele cu dificultăţi de absorbţie a lipidelor.

Ca o consecință a faptului că uleiul de pește se prezintă sub forma acizilor grași liberi, dacă se mestecă capsula, conținutul acesteia va genera înțepături pe limbă. De aceea, este recomandată înghițirea capsulei.

Bio-Marin Plus cu Omega 3 este un supliment benefic pentru cei care, din diverse motive, nu consumă peşte în cantităţi suficiente şi pentru cei care au nevoie de ulei de peşte de calitate superioară.

De unde vine cuvântul ”Plus”?

Pe lângă acizii graşi omega-3, Bio-Marin Plus cu Omega 3 conţine şi două vitamine: acidul folic şi vitamina B12, care contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. De asemenea, acidul folic contribuie la un sistem imunitar normal, la menţinerea sănătăţii psihice şi la formarea sângelui.

Mai mult, acidul folic are rol în procesul de diviziune celulară şi sprijină creşterea normală a ţesuturilor fetale pe perioada sarcinii.

Mod de administrare:
Două capsule pe zi, sau la recomandarea consultantului de specialitate, în timpul mesei.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Femeile însărcinate sau care alăptează, precum şi  persoanele care iau medicamente trebuie să ceară  avizul medicului înainte de a lua acest supliment.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Omega 3

Alte produse similare

Cod liver oil CHILDLIFE ESSENTIALS
Cod liver oil
CHILDLIFE ESSENTIALS
Flax oil super… NATURES WAY
Flax oil super…
NATURES WAY
Pure DHA CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA
CHILDLIFE ESSENTIALS
Red yeast rice… KAL
Red yeast rice…
KAL
Cuisoare SOLARIS
Cuisoare
SOLARIS
Faina din soia… SOLARIS
Faina din soia…
SOLARIS
Faina de quinoa SOLARIS
Faina de quinoa
SOLARIS
Germeni de grau SOLARIS
Germeni de grau
SOLARIS
Ulei de seminte… ROTTA NATURA
Ulei de seminte…
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio-calciu+d3+k1+k2
30cpr PHARMA NORD

28.62 lei
Bio-glucosamin plus
30cpr PHARMA NORD

39.74 lei
Bio-marin plus de la PHARMA NORD are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.52 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine omega 3. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-marin plus 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARMA NORD ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.