•
Acizii grasi Omega 3 nu pot fi sintetizati de catre organism si de aceea aportul lor prin dieta este necesar. Pestii: ansoa, sardina, macrou au o concentratie diversificata de acizi grasi esentiali nesaturati. Acizi grasi nesaturati sunt implicati in metabolismul grasimilor. Au un rol cheie in transportul tuturor nutrientilor in organism.
COMPOZITIEINGREDIENTE ACTIVE / 1 CAPSULA:Omega 3 1000mgUlei concentrat de peste (ansoa, sardina, macrou)din care EPA/ acid eicosapentaenoic 180mgdin care DHA/acid docosahexaenoic 120mgVitamina E 6 mg (*50)*Valori Nutritionale de referinta cf. Regulament nr. 1169/2011 **Doza zilnica nu a fost stabilita. Contine peste. Valori nutritionale: 46,44kj/11,1kcal/cps.Alte componente:capsula SGcaps ® (gelatina, glicerol, apa purificata), dioxid de siliciu (antiaglomerant), ulei esential de lamaie (Citrus limon) (aromatizant), ascorbil palmitat (antioxidant), ulei esential de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) (aromatizant).SGcaps® este marca inregistrata a CAPSUGEL NV Belgia
CONTRIBUIE LAUleiul de peste contine acizi grasi esentiali polinesaturati Omega 3, implicati in reglarea metabolismului grasimilor.Omega 3 nu poate fi produs de organism, de aceea trebuie suplimentat prin dieta.DHA contribuie la mentinerea functionarii normale a creierului si vederii.DHA si EPA contribuie la functionarea normala a inimii.Normalizeaza nivelul tensiunii, trigliceridelor si a colesterolului.Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
ADMINISTRAREUtilizare:cate 1 – 3 capsule de 2 ori pe zi, dupa mese. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Precautii: femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta ar trebui sa-si consulte medicul inainte de a folosi produsul. Nerecomandat persoanelor care au hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.Conditii de pastrare:la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.Notificare:INCDBA-IBA nr. AA 4762 / 2011