revista

Ghidul sexului placut

Ghidul sexului placut

Este posibil ca odata cu trecerea timpului sa devina rutina sa dormi cu aceeasi persoana, dar asta nu inseamna ca s-a sfarsit totul. Sexologii explica de ce focul se stinge chiar daca sunteti inca indragostiti – si cum sa reaprindeti scanteia.

Invierea emotiei

De indata ce luna de miere s-a incheiat si v-ati instalat in banalul vietii de zi cu zi este usor sa va plictisiti. S-ar putea ca sexul sa ajunga dintr-un lucru pe care il faceti pentru ca nu va puteti tine mainile departe unul de celalalt, distractia gratiuta de vineri seara pentru ca nu este nimic interesant la televizor.

Cei mai multi dintre noi sunt de parere ca sexul de care ne bucuram in primele zile ametitoare ale relatiei este cel mai placut posibil, iar restul nu mai este la fel. Dar iata vestile bune. Cu timpul puteti, mai degraba, sa-l imbunatatiti decat sa faceti lucrurile sa  se inrauteasca, si este usor sa reimprospatati totul. De fapt, daca sunteti impreuna de un timp, sexul poate deveni chiar mai incantator si indraznet decat in primele zile.

Un mare avantaj pe care il au cuplurile care locuiesc impreuna este gradul ridicat de incredere. Asta ii face sa ceara cu mai multa usurinta lucruri diferite, noi, care le-ar provoca jena in fata unui strain.

Pentru ca lucrurile sa fie in continuare frumoase, trebuie sa incepeti sa faceti gesturi romantice si sa va doriti apropiere din perspective noi, dar, merita sa incercati. Este mult mai usor sa improspatezi  o relatie stabila decat sa construiesti increderea intr-una noua.

De fapt, oamenii care au aventuri sunt adesea in cautarea dragostei si satisfactiei sexuale pe care nu o primesc acasa. Dar, potrivit studiilor, chiar si cuplurile care sustineau ca viata lor sexuala nu ii satisfacea, aveau tendinta sa admita ca era totusi mai bine decat in relatiile din afara casatoriei.

Sa revenim la partile bune

Sentimentul ca magia dispare este cauzat de diminuarea adrenalinei cu trecerea timpului. Mai devreme sau mai tarziu va veti da seama in ce directie se indreapta felul dumneavoastra de a face dragoste, faptul ca va cunoasteti atat de bine repertoriul sexual omoara asteptarea si incantarea. 

Sa luam exemplu un cuplu care avea exact aceasta problema. Inca se iubeau, dar simteau ca viata lor sexuala devenea banala si ii dezamagea.  Au realizat ca in primul an al relatiei, toate lucrurile pe care le faceau unul altuia atunci cand faceau dragoste erau bazate pe ideea descoperirii.

Sa luam totul de la capat

Fiecare a descoperit atingeri si tehnicile care ii fac placere celuilalt, pe care le prefera si si-a dezvoltat o rutina perimata, de la primul sarut pana la ultima imbratisare. Dar gusturile li s-au schimbat. Lucrurile care le placeau candva, acum ii plictiseau, si erau pregatiti sa incerce lucruri pe care la inceput le era jena sa le sugereze.

Exercitii practice
Exercitiile pe care le-am recommndat acestui cuplu se gasesc la sectiunea “exercitii practice”. Exista multe idei care sa va ajute sa va revitalizati viata sexuala, si sfaturi si metode pe care sa le retineti si sa le puneti in practica.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
Conuri auricolare ceara de albine (mici) 2buc HOVAN
-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

O viata sexuala sanatoasa: ce trebuie sa stii despre sexul anal

Cu toate ca pare un subiect tabu, in intimitatea de cuplu, multe…

Cum sa ajungi mai repede la orgasm

Drumul spre orgasm este lung si anevoios, dar tu te enervezi…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Masturbarea

Desi este adesea tratata ca un subiect tabu, masturbarea este…

Este sexul mai placut cand esti indragostit?

Exista oameni care prefera ca sexul sa faca parte dintr-o relatie…

Ghidul sexului protejat

Specialistii au sfaturi legate de cele mai bune metode practice,…

Orgasmul

Orgasmul este diferit de la o persoana la alta si incredibil…

Sunteti prea ocupati pentru a face sex?

Ocupati cu toate pretentiile vietii moderne, multor cupluri…

Punctul G

Punctul G a fost mereu un lucru controversat – unele femei…

Puterea fanteziilor

Fanteziile sexule sunt o modalitate de a intari relatiile si…