revista

Ghidul sexului protejat

Ghidul sexului protejat

Specialistii au sfaturi legate de cele mai bune metode practice, lipsite de absurditate pentru a evita bolile cu transmitere sexuala precum epididimita, gonoreea, virusul HIV si alte boli, care totusi nu va impiedica sa simtiti placere.

De ce sa faceti sex protejat?

Daca scopul vostru este spontaneitatea acest ghid s-ar putea sa vi se para putin constrangator. Nu ne dorim sa-i descurajam pe cei care se bucura de sex ci doar sa ajutam oamenii sa aiba o viata sexuala mai sanatoasa, mai fericita si mai sigura.  Este mult mai neplacut sa faci o infectie decat sa ai grija de tine si de iubitul/iubita tau/ta asa ca iata cateva metode care sa va ajute sa va protejati de toate infectiile cu transmitere sexuala. Multe dintre bolile de tip viral sau bacterial care se transmit pe care sexuala sunt mai des intalnite decat virusul HIV si se transmit mai usor, de aceea acest ghid nu se refera doar la utilizatea prezervativului pentru sexul de tip penetrant.

Fapte reale

•    Un million de oameni din toata lumea sunt infestati zilnic cu boli cu transmitere sexuala.
•    Cazurile de gonoree transmisa pe cale orala sunt in crestere in Anglia.

Metode de precautie pentru o siguranta mai mare

Sexul cu penetrare vaginala – ar trebui folosit un prezervativ inainte de orice contact genital, mai ales atunci cand femeia nu foloseste nici o metoda alternativa de control asupra sarcinii. In varful unui penis in erectie exista suficienta sperma si bacterii care pot sa produca o infectie sau o sarcina.

Sexul cu penetrare anala – folositi mereu un prezervativ fara lubrifiant spermicidal si bazat pe extra apa sau silicon librifiant. Este utila folosirea unui prezervativ extra lung, dar si mai important este sa folositi suficient lubrifiant , fara care prezervativul se va rupe. Niciodata nu treceti de la sexul anal la ce vaginal fara a schimba prezervativul. Daca nu aveti nici un prezervativ de rezerva, puteti sa treceti de la vagin la anus.

Preludiul – acoperiti cu plasturi impermeabili sau din latex taieturile, ranile sau alte leziuni ale pielii de pe degete, in special in perioada de menstruatie sau in cazul unui preludiu anal. Daca nu aveti manusi din latex, este mai sigur sa folositi prezervativ fara lubrifiant spermicidal peste un deget sau doua, decat sa nu folositi nimic. Este foarte important sa va spalati pe maini dupa preludiul anal daca nu va protejati si urmeaza sa treceti la preludiu vaginal .

Jucariile sexuale – daca folositi impreuna jucariile sexuale folositi acelasi grad de protectie ca pentru sexul cu penetrare. Spalati bine jucariile cand le schimbati intre voi. Pastrati pentru uzul personal biciurile, lanturile sau alte obiecte folosite ca fetis in timpul preludiului sadomasochist, mai ales daca in timp ce le-ati folosit v-a curs sange (sau fluide corporale care contin sange).

Masturbarea – nu exista risc de infectie daca sunteti singur si folositi obiecte pe care nu le-ati mai utilizat cu altcineva, doar daca, datorita metodelor precare de igiena, o boala dintr-o parte a corpului infecteaza alta parte. De exemplu, un deget nespalat poate sa extinda gonoreea genitala si epididimita la ochi. In timpul masturbarii cu partenerul, folositi indiciile pentru preludiu.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

O viata sexuala sanatoasa: ce trebuie sa stii despre sexul anal

Cu toate ca pare un subiect tabu, in intimitatea de cuplu, multe…

Cum sa ajungi mai repede la orgasm

Drumul spre orgasm este lung si anevoios, dar tu te enervezi…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Masturbarea

Desi este adesea tratata ca un subiect tabu, masturbarea este…

Este sexul mai placut cand esti indragostit?

Exista oameni care prefera ca sexul sa faca parte dintr-o relatie…

Orgasmul

Orgasmul este diferit de la o persoana la alta si incredibil…

Sunteti prea ocupati pentru a face sex?

Ocupati cu toate pretentiile vietii moderne, multor cupluri…

Punctul G

Punctul G a fost mereu un lucru controversat – unele femei…

Puterea fanteziilor

Fanteziile sexule sunt o modalitate de a intari relatiile si…

Ghidul sexului placut

Este posibil ca odata cu trecerea timpului sa devina rutina…