revista

Sexul oral

Sexul oral

Sexul oral apare in multe dintre fanteziile noastre, dar pentru cei mai multi dintre oameni acesta este inca un subiect tabu. Consilierii relationali cauta motive mai profunde pentru care ne este jena sa aducem vorba despre acest lucru intim, si cauta modalitati mai usoare de apropiere de subiect.

Temeri obisnuite

Exista oameni care resping ideea de a incerca sexul oral sau macar de a  sugera aceasta idee din teama de a fi respinsi. Dezgustul are, de asemenea, un rol important pentru ca multi barbati si multe femei au fost educati sa considere ca organele lor genitale sunt dezgustatoare. 

Este posibil ca femeile sa fie convinse ca barbatii cred ca au labiile prea mari, prea incretite ori cu prea mult par, iar barbatii ca femeile vor rade de ei daca nu este mare, ridicat si drept.

Atat femeile cat si barbatii sunt speriati ca celuilalt nu-i va placea mirosul sau gustul, si ca vor fi vulnerabili atunci cand vor ceda placerii oferite de partener.

Dar, adevarul este ca multora le-ar face placere sa ii faca sex oral partenerului.

Ce face ca sexul oral sa fie atat de atragator?

Faptul ca multi considera inca aceasta forma de placere ca fiind interzisa si chiar putin obscena, face ca acest lucru sa para si mai excitant. Atunci cand partenerul isi doreste un contact atat de intim, este ca si cum vi s-ar spune ca, departe a fi neatragatori, sunteti destul de buni si speciali pentru a putea fi mancati. Aceasta poate fi considerata o dovada fundamentala de acceptare.

Este ceva irezistibil in a fi tratat in acest fel. Chiar daca puteti face sex oral in acelasi timp, de obicei se intampla ca o persoana sa stea pe spate si sa-i fie indeplinite dorintele.

Gura, buzele si limba sunt ca o combinatie exploziva de flexibilitate si blandete care nu poate provoca decat placere. Puteti sa sarutati, sa lingeti, sa sugeti sau sa muscati usor. Unii prefera miscarile tandre, altii prefera o atentie mai ferma. Depinde de voi sa descoperiti impreuna ca preferinte aveti.

Discutati depre acest lucru

Daca discutati cu partenerul despre ce va preocupa, va poate ajuta. De exemplu, daca unei personae ii face placere sa faca sex oral, dar refuza sa primeasca acest lucru din partea partenerului, acesta ar putea sa se simta vinovat, respins si nedemn de incredere pentru ca nu poate sa ofere aceeasi placere pe care o primeste.

De sigur, s-ar putea sa fie din cauza ca femeii ii este teama sa-l lase sa o vada, sa o guste, sa o miroase si sa o atinga, si poate ca isi doreste sa auda cumva : ”Imi place trupul tau. As fi capabil de orice doar sa te gust.”

Nu te ascunde
Daca doriti sa faceti sex oral cu partenerul dumneavoastra este preferabil ca mai intai sa va asigurati ca sunteti curati. Dar nu uitati ca s-ar putea sa fie cel mai mult atras de gustul si mirosul natural al corpului dumneavoastra, asa ca nu-l acoperiti cu parfum si deodorant.

Pe multi ii excita privelistea, gustul si mirosul partilor intime ale partenerului. Daca aveti un partener nou este preferabil sa folositi un prezervativ care sa impiedice secretiile si sa previna infectiile.

Daca va simti jenati

Faceti o baie sau un dus. Va veti simti mai bine daca sunteti curati si proaspeti. Sunteti ingrijorati de felul cum aratati? Daca inchideti lumina si aprindeti lumanari increderea va va spori.

Denumiri pentru sexul oral

•    Sexul oral este adesea cunoscut sub numele de 69, datorita formei pe care o au cele doua corpuri in pozitia gura-la-organele genitale.

•    Atunci cand cineva ii face sex oral cuiva pozitia se numeste “68” (“Acum imi faci tu mie si iti raman dator o data”).

•    Stimularea vaginului cu gura se numeste cunnilingus, stimularea penisului cu limba se numeste felatie.

Ce sa nu faceti
Singurul lucru pe care nu ar trebui sa-l faceti niciodata este sa suflati pe corpul partenerului. Ati putea cauza o embolie (blocarea unei artere cu o bula de aer) sau o infectie. Dar exista oameni carora le face placere ca partenerul sa sufle usor peste pielea linsa si umeda.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

O viata sexuala sanatoasa: ce trebuie sa stii despre sexul anal

Cu toate ca pare un subiect tabu, in intimitatea de cuplu, multe…

Cum sa ajungi mai repede la orgasm

Drumul spre orgasm este lung si anevoios, dar tu te enervezi…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Masturbarea

Desi este adesea tratata ca un subiect tabu, masturbarea este…

Este sexul mai placut cand esti indragostit?

Exista oameni care prefera ca sexul sa faca parte dintr-o relatie…

Ghidul sexului protejat

Specialistii au sfaturi legate de cele mai bune metode practice,…

Orgasmul

Orgasmul este diferit de la o persoana la alta si incredibil…

Sunteti prea ocupati pentru a face sex?

Ocupati cu toate pretentiile vietii moderne, multor cupluri…

Punctul G

Punctul G a fost mereu un lucru controversat – unele femei…

Puterea fanteziilor

Fanteziile sexule sunt o modalitate de a intari relatiile si…