revista

Sexul, secretul unei vieti sanatoase!

Sexul, secretul unei vieti sanatoase!

O viata sexuala regulata imbunatateste starea generala de sanatate si creste speranta de viata!

Probabil stiti deja ca broccoli, cartofii si portocalele va fac bine. Totusi se precizeaza foarte rar ca o viata sexuala regulata este un lucru incredibil de placut si in acelasi timp minunat pentru sanatate. Un studiu  a urmarit  sexualitatea a aproximativ 1000 de barbati de varsta mijlocie pe o perioada de zece ani. Studiul compara barbatii cu varsta si cu starea de sanatate asemanatoare si s-a ajuns la concluzia ca barbatii care au orgasm mai des traiesc de doua ori mai mult decat cei care nu se bucura de sex.

Yoga, benzile de alergare si halterele reprezinta modalitati foarte bune pentru a va pastra in forma. Dar faptul ca sexul aduce atatea beneficii sanatatii este foarte rar discutat. Fiecare muschi al corpului poate fi lucrat si tonifiat, in special muschii pelvisului, ai coapselor, ai stomacului si ai bratelor. S-a dovedit ca sexul scade tensiunea arteriala, imbunatateste nivelul de colesterol si creste circulatia sangelui. Bataile inimii cresc de la 70 la 150 de batai pe minut. De fapt, oamenii care fac sex au pe jumatate sanse sa faca un atac de cord sau unul cerebral fata de cei care nu fac sex deloc.

Sexul este grozav si pentru pierderea in greutate fiindca in 30 de minute veti arde 200 de calorii. In plus, sexul calmeaza pofta de mancare pentru ca stimuleaza producerea de Feniletilamina, o amfetamina naturala  care regleaza apetitul si determina marirea presiunii sangvine, cresterea nivelului de zahar in sange, dand nastere starilor de agitatie, alerta, dar si de satisfactie mentala.

Orgasmele regulate sunt o modalitate minunata de protectie impotriva racelii si tusei. Sexul satureaza sangele cu un anticorp numit imunoglobina de tip A care este cunoscut pentru faptul ca sporeste imunitatea. In momentului climaxului este eliberata o substanta chimica puternica, cunoscuta sub numele de DHEA, care, de asemenea, echilibreaza sistemul imunitar si ajuta la repararea tesuturilor, imbunatateste perceptia si ajuta sa cresterea oaselor.

Daca faceti sex in mod regulat puteti sa invingeti si stresul. Oxitocina este un hormon eliberat chiar inainte sa aveti orgasm  si ajuta corpulm sa secrete endorfina, sau pozitivitatea interioara si echilibreaza hormonii. Este un remediu util si pentru insomniaci si ii relaxeaza pe oamenii care sunt obositi sau stresati. Tensiunea afecteaza sistemul digestiv, deci unul dintre efectele secundare ale sexului este ca organismul va putea sa absoarba nutrientii din mancare mult mai usor.

Mai multe studii au demonstrat ca sperma este posibil sa fie un antidepresiv natural. Femeile care au facut sex neprotejat in mod regulat este mai putin posibil sa fie depresive decat femeile care nu fac sex sau folosesc prezervativ. O explicatie ar fi faptul ca vaginul absoarbe tot felul de substante din sperma printre care zinc, calciu, potasiu si proteine.

Stimularea sexuala s-a dovedit a fi un analgezic. Conform cunoscutului profesor si sexolog Beverly Whipple, atunci cand femeile se masturbeaza pentru a avea orgasm pragul lor pentru toleranta durerii creste semnificativ de la 74.6 la 106.7.

Sexul dezvolta productia de colagen, care pastreaza pielea supla si ii da culoarea piersicii. O data ce inainteaza in varsta, femeile nu mai secreta lichid vaginal. Pastrand sexualitatea activa este cea mai buna si in acelasi timp sanatoasa modalitate de a preveni acest lucru. Mai mult, sexul reprezinta cea mai buna moditatea de a pastra spiritul tanar.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

O viata sexuala sanatoasa: ce trebuie sa stii despre sexul anal

Cu toate ca pare un subiect tabu, in intimitatea de cuplu, multe…

Cum sa ajungi mai repede la orgasm

Drumul spre orgasm este lung si anevoios, dar tu te enervezi…

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte.…

Masturbarea

Desi este adesea tratata ca un subiect tabu, masturbarea este…

Este sexul mai placut cand esti indragostit?

Exista oameni care prefera ca sexul sa faca parte dintr-o relatie…

Ghidul sexului protejat

Specialistii au sfaturi legate de cele mai bune metode practice,…

Orgasmul

Orgasmul este diferit de la o persoana la alta si incredibil…

Sunteti prea ocupati pentru a face sex?

Ocupati cu toate pretentiile vietii moderne, multor cupluri…

Punctul G

Punctul G a fost mereu un lucru controversat – unele femei…

Puterea fanteziilor

Fanteziile sexule sunt o modalitate de a intari relatiile si…