revista

Laptisorul de matca Albeena, pentru o sanatate perfecta

Laptisorul de matca Albeena, pentru o sanatate perfecta

Laptisorul de matca, un biostimulator si regenerator celular.
Experimentele stiintifice conduse atât in vitro cât si in vivo au demonstrat ca laptisorul de matca este important în regenerarea celulelor sistemului. Multe cercetari clinice au aratat ca laptisorul poate regenera celulele pancreatice, mai ales cele Langerhans, ale caror afectiuni duc la diabet. Peptidele derivate din proteine ale laptisorului de matca au efecte asemanatoare hormonilor si, deci, efecte benefice în scaderea nivelului de zahar din sânge.

Laptisorul de matca si sistemul nervos.
Consumul de laptisor ofera un efect calmant asupra indivizilor suparati, restabileste somnul linistit si are efecte pozitive în tratamentul senilitatii, nevroza astenica – sindrom al Parkinsonului, o afectiune care degenereaza în timp (rezultate demonstrate de Vitek si Janci, Bratislava 1968). Problema despre posibilele efecte benefice ale laptisorului de matca în acord cu celulele nervoase afectate a ridicat mereu interesul. Judecând dupa experienta consumatorilor, raspunsul este pozitiv. Totusi, se tot asteapta de mult timp verificarea stiintifica a concluziei de mai sus. Rezultatele cercetarii, verificarea avantajelor laptisorului de matca asupra celulelor nervoase, au fost publicate în Iugoslavia an 1999 (M. Simi, D. Dreki, D. Roksandi, Z. Proli).

Laptisorul de matca si pediatria.
Multe investigatii confirma o eficienta ridicata a utilizarii laptisorului pentru copiii obositi sau bolnavi. Rezultate notabile, de asemenea, au fost obtinute în tratarea copiilor hipotrofici, chiar si în cazurile în care terapia oficala a esuat. Chiar dupa 7 zile de consum de laptisor de matca deja, s-au resimtit o crestere a greutatii corpului, recuperarea statusului sanatatii generale, a apetitului, a somnului, a sanatatii tesuturilor, a elasticitatii pielii si a tesutului adipos subcutanat (Lebedova 1959, Rosal 1960). Multumita consumului acestui remediu-minune natural, copiii nascuti prematur au dezvoltat o adaptare mai buna la viata extrauterina, de vreme ce componentele echilibrate ale laptisorului au dezvoltat efecte semnificative asupra reglarii imunitatii si si efecte pozitive asupra întregului corp (Dimitrijeva 1994).

Laptisorul de matca în geriatrie.
Efectele pozitive ale laptişorului de matca actioneaza ca un anabolic natural si pot fi observate în aplicarea acesteia în toate cazurile în care sistemul este atenuat si duce la îmbolnavire sau îmbatrânire. Rezultate bune au fost obţinute în special în tratamentul proceselor sclerotice şi legate de climacteriu (Ludjanski 1994).

Laptisorul de matca şi sportivii.
La persoanele sanatoase, laptisorul de matca mareşte capacitatea de lucru si rezistenta deoarece stimuleaza procesele anaerobe şi ridica nivelul sistemului energetic. Experimente efectuate au dovedit ca laptişorul de matca îmbunataţeşte oxigenarea ţesuturilor şi fosforilatia (Nikulin, Jakuseva, 1989).

Laptisorul de matca şi bolile cardiovasculare.
Bolile de inima sunt o cauza majora care afecteaza sanatatea omului modern. S-a stabilit deja ca un nivel crescut de trigliceride şi grasimi e un numitor comun în cazul bolilor cardiovasculare. La sfârşitul anilor ’80, la Spitalul St Marry din New York, au fost organizate teste clinice cu scopul de a stabili impactul laptisorului de matca asupra nivelului crescut de lipide. O reducere semnificativa în sânge a grasimilor a fost observata la toţi pacienţii, astfel încât laptişorul este recomandat ca un supliment în terapia de boli cardiovasculare. Consumul permanent de laptişor de matca a fost de ajutor în reducerea problemelor stenocardice şi durata lor scurta, iar intensitatea durerii a scazut, treptat. Laptisorul de matca a scazut sau stabilizat si tensiunea arteriala, care este cauza comuna a bolilor de inima. Bazându-ne pe tot ce s-a spus mai sus, se poate concluziona ca laptişorul de matca este un bun supliment în tratamentul bolilor cardiovasculare şi, chiar mai demn de remarcat, în prevenirea bolilor.

Laptisorul de matca şi rezistenta imunitara.
Sistemul imunitar face ca ultima linie de aparare a organismului sa se activeze în momentul în care o infecţie patrunde în sistem. Tulburari grave urmeaza unui sistem imunitar afectat, dar laptisorul de matca are o poziţie de neînlocuit în accelerarea şi apararea sistemului imunitar. Conţinutul de compuşi diferiti, amestecul de proteine, imunoglobuline, acizi grasi nesaturati (în special Omega 4 şi 6), precum şi abilitatea de detoxifiere duc la regenerarea celulelor si contribuie la întarirea şi mai buna funcţionare a sistemului imunitar. Datorita conţinutului de acizi graşi esenţiali nesaturaţi si vitamine A si E în compoziţia acestuia, laptisorul este de mare ajutor în eliminarea radicalilor liberi, cauza bolilor de rang înalt prin gravitate, în linia toxinelor cele mai periculoase, care patrund în sistemul uman prin mediu, apa si mâncare.

Laptisorul de matca si tumorile.
Tumorile se încadreaza în categoria bolilor cele mai dificile, care treptat, duc la boli cardiovasculare. Acestea sunt condiţionate de obiceiuri neregulate, dieta saraca, o radiaţie crescuta si stress. În ciuda faptului ca tumorile au fost detectate chiar şi în cele mai vechi timpuri, din pacate, pâna în prezent nu a fost produs un medicament eficient pentru a le învinge. Prin recuperarea sistemului imunitar şi eliminarea radicalilor liberi, laptisorul de matca permite organismului bolnav sa se recupereze cât mai mult în timpul radio-chimio-terapiei. Efectele sale benefice nu sunt epuizate înca. Laptisorul de matca neutralizeaza efectele radiaţiilor şi ale emisiilor diverse, cu care ne confruntam zi de zi. Cele mai recente analize asupra fracţiunii lipidice din laptişor (in special acid 10-hidroxi-2-decanoic) arata puterea sa de a bloca chiar şi dezvoltarea tumorilor.

Laptisorul de matca şi organele si glandele sexuale.
Laptisorul de matca previne infectiile, atât a organelor sexuale feminine cât şi masculine, creşte permeabilitatea venelor lor si stimuleaza diviziunea celulara, prin care se permite funcţionarea normala. Efectele benefice ale laptişorului de matca la femei poate fi notat în perioada de menopauza – o condiţie destul de suparatoare pentru 10-15% dintre femei, cauzata de funcţia ovarului diminuat şi dezechilibru hormonal subsecvent. Studiile clinice relevante demonstreaza efectele utile ale laptişorului de matca în vederea diminuarii senzatiilor neplacute si a problemelor precum afectivitate crescuta, depresie, transpiratie etc. Laptisorul de matca exercita un efect avantajos si pentru barbati. Acesta creşte permeabilitatea venelor prostatei (glanda principala sexuala masculina), relaxeaza compresia uretrei, faciliteaza urinarea, scade acumularea de urina reziduala si previne infectiile secundare.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
Conuri auricolare ceara de albine (mici) 2buc HOVAN
-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Alimente bune si rele pentru somn: tu ce mananci seara?

Esti ceea ce mananci, dormi in functie de ceea ce mananci si…

Cum scapam de atacul de panica? Metode de relaxare rapida

Dureaza cateva minute sau cateva zeci de minute – rareori…

10 alimente esentiale pentru cei care practica yoga

Minte sanatoasa in corp sanatos, un principiu care se potriveste…

Ginkgo biloba, un tratament natural pentru dementa?

Este unul dintre cele mai populare remedii naturiste care exista…

Melatonina, hormonul somnului. Cum te ajuta suplimentele de melatonina

Desi se recomanda o medie de 8h de somn pe noapte, oamenii dorm…

Cum meditatia calmeaza anxietatea si stresul

Mai putin somn, mai multa munca si rare momente de-a trai, pur…

5 alimente surprinzatoare pentru oase puternice

Cu toate ca afecteaza si barbatii, si femeile, pierderea densitatii…

6 moduri in care sa te calmezi instant

Suntem din ce in ce mai sensibili la factorii de stres, iar…

Fii mai fericit in 4 pasi!

Cum sa-ti gasesti calea mai usor spre implinire sau fericire?…