revista
Cum sa devenim mai fericiti?

Cum sa devenim mai fericiti?

William James, tatăl psihologiei moderne americane, afirma că cea mai mare descoperire a secolului în acest domeniul nu a fost făcută înc. Îndrăznim să spunem că se referea la descoperirea puterii infinite a subconștientului dinamizat printr-o credință fermă în posibilitățile lui. Fiecare om este posesorul acestei comori cu ajutorul căreia poate învinge orice fel de piedică. Devenind conștienți de ea, puteți birui propriile dumneavoastră slăbiciuni și îndoieli, dobândind adevărata fericire în viață.

Orice om este fericit în anumite momente ale existenței sale: când i se naște un copil, când se căsătorește sau când reușește la facultate, etc. Putem face o listă lungă de evenimente care ne fac fericiți. Dar acestea nu sunt decât bucurii trecătoare, care vin din exterior și nu au nicio legătură cu adevărata bucurie interioară. În Biblie este scris că cine are credință în Zcel Etern, acela este fericit. Consacrați și oferiți toate gândurile și acțiunile lui Dumnezeu și rugați-l să vă ghideze, să vă inspire – veți deveni astfel cu mult mai echilibrați, mai senini și mai relaxați în viața de zi cu zi.

Urmăriți să deveniți o sursă de bunăvoință și iubire, construindu-vă astfel adevărata fericire interioară, eternă și inalterabilă.

Alegeti întotdeauna fericirea

Fericirea este o stare de spirit foarte elevată. Sunteți liberi să fiți fericiți oricând doriți. Pare extraordinar de simplu și așa și este. Dar oamenii eșuează de obicei în încercarea de a fi fericiți pentru că nu înteleg ceea ce este simplu și ușor, ei au nevoie mereu de rețete complicate. Cele mai mari adevăruri ale vieții sunt simple, creatoare și dinamice. Numai ele ne pun în rezonanță cu starea de bine, cu starea de armonie unversală. Sf. Pavel revelează în cuvinte inspirate modalitatea de a ne pune în legatură cu energiile elevate ce conferă forță interioară și bucurie: “cate sunt adevarate, cate sunt de cinste, cate sunt drepte, cate sunt curate, cate sunt vrednice de iubit, cate sunt cu nume bun, orice virtute si orice lauda, la acestea sa va fie gandul” (Filipeni, 4:8)

Chiar în acest moment alegeți să fiți fericiti.
Iată cum trebuie să procedați: dimineața, imediat ce deschideți chii, spuneți-vă  “Mă încredințez armoniei divine și o chem să vină în sufletul meu. Începe o zi nouă și minunată pentru mine. Nicio zi nu a fost atât de frumoasă ca cea de astăzi. Divinul mă ghidează în tot ceea ce fac și orice acțiune îmi va încununată de succes. Sunt un veritabil focar de iubire și pace. Dacă în timpul zilei voi uita aceste gânduri luminoase, trebuie să mi le amintesc imediat, să fiu mereu orientat către ceea ce este sublim și bun. În virtutea legii rezonanței voi fi întâmpinat doar cu gânduri curate și binevoitoare. Orice acțiune îmi va fi încununată de succes. Voi fi fericit întreaga zi!”

Începeți în acest fel în fiecare zi, alegând reonanța cu ceea ce este profund benefic. Nu numai că veți deveni mai fericiți, dar veți radia această fericire către toate ființele din jur.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ulei esential de menta r20 10ml FARES
-10%
15 ,18 LEI
16,87
Vitamin c-1000 cu maces & acerola 60cpr PRO NATURA
-31%
14 ,14 LEI
20,57
Spray flexodyn 50ml PRO NATURA
-33%
17 ,00 LEI
25,40
Ulei esential de bergamota 10ml STEAUA DIVINA
-26%
12 ,90 LEI
17,46
Nazomer 50ml PRO NATURA
-30%
9 ,38 LEI
13,40
Tinctura de silur 50ml HYPERICUM
-32%
11 ,09 LEI
16,39
Granola low sugar cu canepa eco 400gr CANAH
-25%
32 ,89 LEI
44,03
Green immuno vac pachet 1buc PRO NATURA
-22%
39 ,80 LEI
51,10
Tinctura din flori de soc 50ml HOFIGAL
-25%
8 ,10 LEI
10,85
Pasta de dinti Stain Away 75ml HIMALAYA
-25%
18 ,50 LEI
24,66
Ulei de peste pentru copii 60cps HOFIGAL
-23%
10 ,70 LEI
13,93
Livecom, protector natural al ficatului 100tbl AYURMED
-30%
32 ,20 LEI
45,69
» Mai sunt inca 60 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Alimentatia atunci cand iti doresti sa ramai insarcinata

Alimentatia este extrem de importanta atunci cand o femeie vrea…

Ce inseamna un stil de viata sanatos?

Ce înseamnă un stil de viață sănătos?  Alegeri alimentare…

Yoga si gimnastica medicala

Se spune că gimnastica ușoară crește capacitatea de muncă, diminuează…

7 sfaturi care ne prelungesc viata

Deşi longevitatea a crescut statistic în ultima jumătate…

Dezechilibrul energetic, cauza tuturor bolilor

Permiteţi-mi să vorbesc aici pe scurt despre o zonă foarte importantă…

Cum recunosti cancerul de san

Fiind unul dintre tipurile de cancer cele mai raspandite in…

Semne ca ai o deficienta de fier

In general, femeile sunt afectate de carenta de fier, din cauza…

Previne cancerul de san!

Alimentatia sanatoasa pentru o stare de bine si pentru a tine…
Tag-uri