revista

Zeolitul, mineralul suprem in detoxifiere si decontaminarea organismului

Zeolitul, mineralul suprem in detoxifiere si decontaminarea organismului

Zeolitul natural nu este nici un tratament miraculous, nici nu are puteri magice. In schimb, este un mineral foarte complex care poseda mai multe proprietati puternice pentru sanatatea organismului, in special de detoxifiere si reducere a radiatiilor.

Zeolitul este un mineral complex (aluminosilicat) de origine vulcanica, format din roca vulcanica, cenusa sis are de mare. Ceea ce il face special este structura asemanatoare fagurelui de miere care, combinata cu incarcatura magnetica negativa, ii confera numeroase avantaje asupra sanatatii organismului nostru.

Metale grele. Pe scurt, incarcatura negativa ii permite sa actioneze ca un magnet si sa atraga toxinele – metalele grele din corp precum mercurul si sa le elimine.

Toxinele. Structura sa poroasa ii permite absorbtia radicalilor liberi din corp, actionand ca un antioxidant puternic.

Nivelul de PH. Nivelul de pH alcalin din corpul nostru ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva bolilor de orice natura. In acelasi timp, echilibreaza protonii care provoaca aciditate, de aceea, zeolitul ajuta si in probleme digestive precum refluxul acid.

Cancer. Zeolitul poate acapara si neutraliza nitrosaminele – agentii responsabili de aparitia cancerului. Acest mineral complex aduna nistrosaminele in tractul digestiv, unde ele ar putea initia cancerul pancreatic sau de colon. Un studiu rusesc din 2000 a arata ca zeolitul prelungeste viata si micsoreaza uneori tumorile canceroase – in cazul animalelor. Pentru oameni, pudra de zeolit poate reduce efectele chimioterapiei si radiatiilor.

Desi zeolitul apare in forma lichida, studiile au demonstrat eficacitatea pudrei de zeolit. Pudrele de zeolit se leaga de chimicalele din organism si ajuta la eliminarea acestora din corp. In plus, costa mai putin si nu invadeaza organismul, precum alte tratamente de detoxifiere.

Zeolitul si contaminarea radioactiva, testate in 1979 (Harrisburg), Cernobil (1986) si Fukushima (2011)

Calitatile extraordinare ale zeolitului au aparut mai ales in urma impactului avut asupra oamenilor expusi la radiatii in 1986. Acestia au fost decontaminati si detoxifiati cu succes, fapt care a starnit valuri de studii printre cercetatori. Momentan, tarile puternice precum China, Rusia, Japonia, se folosesc de produsele pe baza de zeolit pentru a lupta cu consecintele nefaste ale tragediilor de pe teritoriul lor.
Motivul principal pentru care zeolitul este utilizat il reprezinta abilitatea de a realiza un schimb de ioni si de a absorbi toxinele si de a elibera, spre exemplu, ionii de calciu in locul lor. Structura cristalizata specifica permite absorbtia metalelor grele si eliminarea din sistem.

Zeolitul poate absorbi pana la 95% din cesiu si pana la 80% din strontiu. De aceea, daca este inclus in alimentatie, mineralul poate elimina cesiul de 3-5 ori mai eficient. El nu ramane in organism, nu este digerat sau absorbit, insa este excretat dupa ce a detoxifiat organismul.
Mai multe beneficii ale zeolitului: micronutrienti precum siliciu, fier, seleniu si fluor sunt eliberati in organism

Studiile au demonstrat nu numai caracterul detoxifiant si decontaminant al zeolitului, ci si capacitatea de a elibera pana la 80 de microelemente precum siliciu, seleniu, fier si fluor. Pe langa aceste beneficii, zeolitul este cercetat si pentru rolul sau in ridicarea imunitatii si mentinerea echilibrului pH-ului pentru a evita hiperaciditatea.

Zeolitul mai este utilizat in multe tari ca adjuvant in tratarea ranilor, inflamatiilor si arsurilor, eliminand bacteriile si infectiile fungice. De aici, se urmareste potentialul asupra dermatozelor fungice si eczemelor atopice precum neurodermatita.  Recomandare: se poate aplica pudra de zeolit pe piele pentru a evita mancarimile.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Proprietatile terapeutice ale uleiului de lavanda

Când auzi cuvântul „lavandă”, s-ar putea…

Ce inseamna un stil de viata sanatos?

Ce înseamnă un stil de viață sănătos?  Alegeri alimentare…

Starea psiho morală ca factor terapeutic

Starea psiho morală ca factor terapeuticBolile sau suferințele…

7 sfaturi care ne prelungesc viata

Deşi longevitatea a crescut statistic în ultima jumătate…

Dezechilibrul energetic, cauza tuturor bolilor

Permiteţi-mi să vorbesc aici pe scurt despre o zonă foarte importantă…

Beneficiile unei plimbari prin padure - silvoterapia sau baia de padure

Pădurea contribuie la apărarea sănătății noastre nu numai prin…

Tigarile si atacurile de panica

Fumatul constituie o dependență periculoasă, deoarece calmează,…

Chlorella si usturoiul ne ajuta sa drenam metalele grele din organism

Clorella și metalele grele Dintre alimentele vii, există unul…

Scapa de urmatoarele lucruri din bucatarie acum!

Pentru sanatatea ta fizica si psihica, ar fi mai bine sa renunti…