revista
Antidepresive, 5 calmante pentru stres, depresie si insomnii

Antidepresive, 5 calmante pentru stres, depresie si insomnii

Ești tot timpul pe fugă, prins între obligațiile jobului și responsabilitățile de-acasă? Nu ai timp să îți asiguri un regim de viață sănătos, care să te energizeze și să te mențină relaxat, iar noaptea ai insomnii? În aceste momente avem nevoie de ajutor, iar cele mai recomandate sunt calmantele naturale, pe bază de plante, care nu au efecte adverse și acționează ca antidepresive naturale.

Adeseori, nu mai facem față programului de zi cu zi, stresul acumulându-se în fiecare celulă a corpului nostru. Asta ne poate face să fim mai iritați, deprimați și să nu mai dormim odihnitor, dar și să devenim tot mai suprasolicitați și anxioși, ma ales în situații sociale. Nivelul de serotonină are o influență directă asupra stării noastre de spirit și a somnului liniștit, iar stresul cotidian, modul sedentar de viață, alimentația neglijată și alte probleme cotidiene ne îngreunează capacitatea de a rezista psihic și fizic.

Pentru menținerea unui echilibru psiho-emoțional și a stării de bine, cu un sistem nervos relaxat, înviorat, iată o listă cu cele mai bune și mai eficiente antidepresive naturale:

Lăptișor de matcă pur Albeena

Produs apicol 100% natural, lăptișorul de matcă pur este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru depresie și afecțiuni asociate stresului. Este concentrat în nutrienți esențiali, care fortifiază sistemul nervos central și periferic și este un puternic regenerator al celulelor nervoase afectate. Consumat zilnic, în cure de 6-8 săptămâni, îmbunătățește tonusul psihic, oprește procesele degenerative, crește buna dispoziție și corectează dezechilibrele hormonale care cauzează iritabilitate.

 


5 HTP Konig

Această formulă 5 HTP conține hidroxitriptofan natural, extras din planta Griffonia, care s-a dovedit în mai multe studii clinice egal sau chiar superior altor medicamente pentru tratamentul depresiei nervoase. Atenuează nervozitatea, stările de agitație și emotivitate, reduce migrenele, și ameliorează considerabil somnul datorită efectului ușor sedativ.

 

 


GABA Solaray

Tabletele cu acid gama-aminobutiric (GABA) de la Solaray sunt indicate ca adjuvant în tratamentul tulburărilor emoționale și anxioase, cum ar fi: iritabilitatea, oboseala, stres post-traumatic, fobii sociale. GABA este un aminoacid cu rol de neurotransmițător care induce o stare de relaxare și somn. Îmbunătățește concentrarea și performanțele intelectuale.

 

 


Super Rhodiola Solaray

Un antidepresiv natural puternic, obținut dintr-o plantă sacră, folosită de peste 2000 de ani în medicina tradițională scandinavă. Rhodiola este un adaptogen cu peste 140 de substanțe active care cresc capacitatea de răspuns rapid la stres, îmbunătățesc funcționarea sistemului nervos și stimulează serotonina, hormonul fericirii. De asemenea, are proprietăți antioxidante deosebite, care energizează și revigorează organismul.

 

 


Magneziu organic cu B complex, Herbagetica

Suplimentul conține extract standardizat de magneziu marin, un mineral alcalin cu rol esențial în echilibrarea hormonilor răspunzători de stres, diminuarea anxietății și a oboselii. Este ușor asimilabil de către organism, datorită drojdiei de bere din compoziție, bogată în vitamine din complexul B care, la rândul lor, stabilizează sistemul nervos. Poți lua suplimentul produs de Herbagetica pentru tulburări de somn, stări de panică sau de nervozitate.

 

 

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
Conuri auricolare ceara de albine (mici) 2buc HOVAN
-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Alimente bune si rele pentru somn: tu ce mananci seara?

Esti ceea ce mananci, dormi in functie de ceea ce mananci si…

Cum scapam de atacul de panica? Metode de relaxare rapida

Dureaza cateva minute sau cateva zeci de minute – rareori…

10 alimente esentiale pentru cei care practica yoga

Minte sanatoasa in corp sanatos, un principiu care se potriveste…

Ginkgo biloba, un tratament natural pentru dementa?

Este unul dintre cele mai populare remedii naturiste care exista…

Melatonina, hormonul somnului. Cum te ajuta suplimentele de melatonina

Desi se recomanda o medie de 8h de somn pe noapte, oamenii dorm…

Cum meditatia calmeaza anxietatea si stresul

Mai putin somn, mai multa munca si rare momente de-a trai, pur…

5 alimente surprinzatoare pentru oase puternice

Cu toate ca afecteaza si barbatii, si femeile, pierderea densitatii…

6 moduri in care sa te calmezi instant

Suntem din ce in ce mai sensibili la factorii de stres, iar…

Fii mai fericit in 4 pasi!

Cum sa-ti gasesti calea mai usor spre implinire sau fericire?…