revista

Alimentele de care te feresti te pot ajuta sa slabesti

Alimentele de care te feresti te pot ajuta sa slabesti

Unele produse alimentare ne fac cu ochiul imediat, dupa aroma, forma sau culoare, mai ales cand suntem prinsi in lupta contra kilogramelor in plus. Sunt insa, unele alimente de care teoretic, ar trebui sa fugim, insa nu sunt atat de teribile, pana la urma. Iata ce alimente tentante ne pot face sa slabim si sa pierdem in greutate.


Ouale. Cand vine vorba de alimentatie sanatoasa, putine alimente au starnit controverse mai mult ca ouale. Cele mai recente cercetari ne spun ca un ou pe zi este sigur si hranitor pentru majoritatea dintre noi. Mai ales daca il consumam la micul dejun, cand avem nevoie de proteine multe. Astfel, marim sansele de a pierde in greutate, pentru ca pe timpul zilei, avem asigurata energia si satietatea. In plus, te face sa mananci mai putin pe parcursul zilei.

Friptura. De ani de zile, expertii in sanatate ne sfatuiesc sa renuntam la carne, insa nu mereu o friptura buna este daunatoare siluetei. Carnea de vita macra are grasimi la fel de multe ca un piept de pui. La fel ca ouale, este încarcata cu proteine si te simti plin mai mult timp.  Alege muschiul sau carnea slaba, in portii mici, cat palma.

Carne de porc. Aici intr-adevar, vorbim de un produs cu reputatie proasta pentru sanatatea inimii si a silueta. Insa muschiuletul de porc este mult mai slab decat acum 20 de ani, se pare. Este o sursa slaba de proteine, precum cea de vita. 

Paste. Evita pastele cand esti la dieta sau poti trece la portii mici si dese, cheia slabirii sau a mentinerii greutatii. Potrivit unui studiu, consumul de cereale integrale, mai degrabă decât cereale rafinate pot ajuta, de asemenea, la arderea grasimilor de pe burta.

Nuci. Ele sunt cunoscute pentru continutul de grasimi, insa contine si fibre, si proteine, si stabilizatori ai  zaharului din sange. Sigur, vei avea cateva grame de grasime in plus de la rontait un pumn de nuci, dar e mai bine astfel decat sa cedati dulciurilor si prajiturilor. Alegeti raul mai putin rau. Si untul de arahide are acelasi rol. Studiile sustin ca mici cantitati de nuci sau unt de arahide potolesc foamea si nu provoaca o crestere in greutate vizibila.

Branza. Cei care tin dieta de multe ori incearca sa reduca numarul de calorii prin renuntarea la branzeturi si lactate, dar unele studii sugereaza ca este gresit. Una dintre teorii este faptul că organismul arde mai multe grasimi atunci cand acesta are suficient calciu din branza slaba in grasimi, iaurt, lapte si pot contribui efectiv la pierderea in greutate. Suplimentele de calciu nu par să producă aceleasi beneficii.

Cafea. Cand se amesteca cu zahar, smantana, siropuri, este un produs interzis pentru cei care doresc sa slabeasca. Daca o bei cat mai simpla, este bine. Se poate consuma cu lapte degresat si cu indulcitor artificial.

Totul se reduce la portiile corecte!
Orice aliment poate deveni „rau” sau nerecomandat pentru slabit, daca se consuma in exces sau preparat gresit. Insa un alt factor este si forma portiei. Daca ramanem la portii mici si suficient cat sa ne ridicam satui de la masa, este perfect. Privarea de mancarea preferata va dauna mai mult pe termen lung si va crea dezechilibre nutritionale pe care nu si le doreste nimeni. Si nu uitati de o bucatica de ciocolata neagra pe zi!

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Fructe de sezon care te ajuta sa slabesti

Prunele Sunt de sezon, sunt delicioase si te ajuta sa iti mentii…

6 idei geniale de la profesionistii in slabit, inainte sa incepi dieta

Ai impresia ca sunt doi mari pasi simpli pana sa ajungi la silueta…

La ce trebuie sa renunti cu drag cand vrei sa iti mentii silueta!

Cand slabesti, te simti bine in pielea ta. Dar ti-ar placea…

Vrei motivatie pentru slabit? Alege-o pe cea buna!

Ar fi pacat sa vrei sa slabesti de gura lumii, pentru ca, desi…

Ce leguma te scapa de poftele de fast food si nu numai?

Ei bine, se pare ca cel responsabil de faptul ca nu te umple…

Descopera cele mai recomandate alimente care ard grasimile!

Unele alimente detin miraculos un atu termic: un efect puternic…

Cum topesti grasimile si scapi de burta

Este cea mai incapatanata zona, pentru ca grasimea din zona…

TOP Alimente care te satura!

Vrei sa nu mai mananci atat de mult si sa te si saturi, in acelasi…

Idei: cum sa slabesti mai rapid si sigur

Nu este usor sa dai kilogramele jos, nu cand ai parte de atatea…