revista

Scapa de 4 kg in 2 saptamani

Scapa de 4 kg in 2 saptamani

Daca tot e vara, atunci sa fie una de vis! Cu un corp tonifiat, cu mai putine kilograme si cu cat mai multa buna-dispozitie! Asta se poate face cu o dieta de 1350 de calorii pe zi, plus un mic plan de exercitii fizice, care iti va demonstra ca exista alternative sanatoase la preparatele grase care se adauga la greutatea ta. In doar doua saptamani!

Micul dejun (400 calorii; alege unul dintre urmatoarele)

Omleta cu branza

Daca adaugi legume si mai tai din branza adaugata la omleta, scapi de 200 calorii! E una gatita la temperatura mica: bate 2 oua si coace-le intr-o lingurita de ulei de masline extravirgin, la foc mic. Razuieste mozzarella peste, in timpul coacerii. Dupa ce este gata, asaza pe farfurie si adauga o rosie decojita in suc, apoi stropeste cu 1 lingurita de otet balsamic si sare dupa gust, alaturi de 8 frunzulite de busuioc proaspat.

Sandvisuri cu nectarine si unt de nuci

Daca renunti la franzela in favoarea unei briose, vei taia 210 calorii din masa de dimineata. Alege doua felii de paine prajita si unge-le cu 1 lingura de unt de migdale sau arahide. Feliaza o nectarina si asaza-le pe felii, apoi stropeste cu putin ghimbir, daca iti plac condimentele.

Iaurt cu musli

Pregateste-ti un parfait delicios si fara calorii – in loc de iaurt cu zahar sau fructe, alege 200 ml de aurt simplu, fara grasmi, poate chiar iaurt grecesc, si amesteca cu o ceasca de musli, apoi adauga felii de piersica si gata! Parfaitul tau asteapta sa fie savurat.

Sandvis cu oua pentru drum

Daca esti in graba si nu ai timp sa mananci ceva in liniste, alege sa-ti prepari din timp sau sa comanzi, daca ai de unde, un sandvis cu oua si sunca in loc de alte mezeluri sau carnuri procesate, sandvis care are in jur de 400 de calorii. Sunca in locul carnatilor deja te salveaza de 100 de calorii la micul dejun. Serveste alaturi de un ceai racoritor neindulcit.

La pranz si cina (400 calorii fiecare; alege doua dintre urmatoarele)

Cheeseburger cu carne de curcan si legume

Te scapa de jumatate de calorii, cate ar fi fost intr-un sandvis tipic. Gateste o portie de carne de curcan de 100 grame pe gratar, pe care o asezi pe doua felii de paine integrala. Adauga sos de guacamole (un preparat mexican din fructe de avocado bine coapte si mirodenii, ceapa, usturoi) si o felie de branza cheddar, plus 2 felii de ceapa rosie si felii de rosii, plus doua frunze de salata verde.

Paste linguini cu sos pesto

Paste si legume, o combinatie foarte sanatoasa si satioasa, pe care trebuie sa o incerci cat mai des, pentru ca te salveaza de 400 de calorii consumate in mod normal, prin paste albe cu sosuri procesate si carne. Fierbe doua maini de linguini, pe care le amesteci apoi cu 2 linguri de sos pesto cu busuioc. Separat, amesteca un ardei gras rosu, unul galben si unul portocaliu taiati feliute subtiri, cu sare de mare, dupa care ii adaugi la paste.

Sushi si salata

Stai departe de rulourile de sushi in a caror descriere intra cuvinte precum “tempura” sau “picant”, pentru ca ele presupun un mod de preparare cu un numar de calorii dublu fata de cel normal. Alege rulouri cu avocado si ton, asezonate cu o lingura de sos de soia si frunze de salata sau alge marine.

Salata Cobb cu humus

E un pranz delicios si aromat, care te scuteste de 430 de calorii! Ai nevoie de o salata mixta (rucola, ridichi, cicoare, salata verde etc.), de cativa castraveti proaspeti, de 100 g de piept de pui la gratar, 3 linguri de branza feta cuburi si de rosii deshidratate si o lingura de nuci coapte. Dressingul se prepara din 3 linguri de humus, 1 lingura apa si 2 lingurite de suc de lamaie.

Gustari

Mar copt cu iaurt

Taie un mar mediu in doua si coace-l pe gratar timp de 6 minute, pe fiecare parte. Adauga 3 linguri de iaurt slab in grasimi, cu aroma de vanilie, cat si un strop de scortisoara.

Delicatese din branza veche de capra si struguri

Suna rafinat, insa sunt destul de accesibile si te incarca cu sanatate, fara calorii. Le poti consuma impreuna, amestecate ca o salata (boabele de struguri si cuburile de branza de capra) sau separat.

Popcorn si cocktail din mango

Amesteca o portie mica de popcorn cu o mana de fistic si sare. Apoi, separat, prepara-ti un cocktail de vara din 2 linguri de vodca de mango sau lamaie, 3 linguri de nectar de mango si 6 linguri de apa cu lamaie sau limonada.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Tratamentul naturist al alergiilor alimentare

Alergiile alimentare sunt destul de greu de controlat, dar cu…

3 planuri pentru fiecare rutina: de rezistenta, de forta sau de slabit in parte!

Ce sa mananci exact ca sa atingi scopul suprem impus de tine:…

9 motive pentru care vei iubi dieta mediteraneana!

Este una din cele mai gustoase si mai apreciate diete care iti…

Topul lucrurilor care-ti saboteaza dieta

Cantitate versus calitate In primul rand, multi dintre cei care…

Cele mai absurde diete de slabit

Cel putin o cunostinta de-a ta s-a apucat de slabit. Si nu oricum,…

Cum poti slabi 5 kg intr-o luna

Daca te gandesti la diete, opreste-te. Majoritatea dintre ele…

8 Mituri despre dietele vegetariene

8 Mituri despre dietele vegetariene Subiectul vegetarianismului…

Dieta pentru hipertensivi

Dieta DASH, cum o numesc americanii (dietary approaches to stop…

Dieta de slabit rapid cu supa speciala

Te scapa de depozitele adipoase si de grasimi, in general, cat…

Greseli de dieta pe care sa nu le repeti!

Ceea ce da peste cap o dieta pentru slabit pe care te-ai hotarat…